A L'Olleria se li escapen dos punts en el 89'

Pitu a punt de treure el córner amb el qual Emilio Ortolà 'Gatu' va inaugurar el marcador | Foto: Iñaki Gómez.
  • L'Olleria CF 2 Almussafes CF 2

• Van arribar a anar guanyant per 2-0

• Segon partit seguit en el que marca el juvenil Javi Balbastre

Nou empat que sap a molt poc per al conjunt de la Vall d'Albaida, tal com li va passar recentment davant l'Enguera, encara que aquesta vegada el principal problema és que van arribar a anar guanyant per 2-0.

Emilio Ortolà 'Gatu' es col·loca com a màxim golejador de l'equip

El partit intersemanal, corresponent a la Jornada 10 prevista per a finals de desembre i que s'ha tingut que jugar a Aielo per problemes en l'enllumenat de La Solana, va començar pràcticament amb gol, ja que després d'un avís de Cristian en els primers segons, en el minut 3 un córner tret de forma magistral pel capità Pitu el va rematar de cap brillantment Emilio Ortolà 'Gatu' per anotar el 1-0, sent el quart gol del de Llutxent per convertir-se en el màxim anotador de l'equip en solitari.

Al 7' ha pogut arribar el segon, però Rafa Gil ha disparat alt després una pilota llarga, mentre que la reacció forana ha arribat en el 12' després d'una falta lateral executada a cama canviada en la que Dani Cerdà va tindre que rebutjar de punys. Durant els primers compassos va estar millor el conjunt dirigit per José Jaime Alemany, arribant fins i tot a marcar Juanito al minut 17, però el gol va ser anul·lat per fora de joc, mentre que deu minuts després van gaudir d'una triple ocasió, però Calata va estar súper atent per neutralitzar els tirs de Rafa Gil, Javi Balbastre i Raúl. A partir d'aquí, el Amussafes va anar activant-se i es va igualar l’encontre, destacant únicament i ja al 45' una rematada de Domi després d'un rebuig, però de nou va intervenir amb encert el porter forà.

L'Olleria va marcar els dos gols en els primers minuts de cada temps

La segona meitat també va arrancar amb gol, després que Emilio Ortolà 'Gatu' realitzés una mil·limètrica passada entre línies per a que Javi Balbastre es plantés davant el porter i definira a la perfecció en el mà a mà, donant-li continuïtat a el primer gol amb L'Olleria que va aconseguir diumenge passat. Al 50' va ser Emilio Gil el que va filtrar una altra passada perfecta per a l'ariet de Benigànim, que va guanyar en velocitat al seu rival, però aquesta vegada va definir per sobre del travesser. Cinc minuts més tard va despertar l'Almussafes gràcies a un gol de Roberto, qui va rebre una passada llarga i va definir perfectament en l'un contra un, reclamant-fora de joc en l’acció. En canvi, sí que es va assenyalar fora de joc en una acció succeïda en el 62' a l'altra àrea, en què Javi Balbastre va obligar a Calata a fer un altre gran aturada.

El resultat tan ajustat va donar ales als de Xus Vendrell, que vénen oferint molt bona imatge des de la seva arribada passant a més per una dinàmica força positiva (1V-4E-1D) abans d'aquest encontre), i es van bolcar a la recerca de l'empat, propiciant uns minuts finals d'alternatives en què va poder marcar qualsevol. Al 64' la va tindre el Almussafes després d'un gran centre de Sergi que un atacant no va arribar a connectar amb encert en posició molt franca, mentre que al 66' es va internar el local Emilio Gil i el seu xut el va salvar Calata amb els peus, intervenint un cop més en el 73' davant un altre tir del d'Agullent, aquest cop des de fora de l'àrea.

El porter de l'Almussafes va mantenir viu al seu equip

No va aconseguir la sentència L'Olleria, principalment per les bones intervencions del porter Calata, i ja al 89' va arribar l'empat després d'un seriós avís produït en el 80' en què el cuir va marxar fora per poc. I és que una pilota bombejada la va lluitar Roberto per acabar marcant el 2-2 i convertir-se en l'heroi del seu equip amb el seu doblet per així salvar un punt en un partit que se'ls havia posat molt en contra. L'Olleria, per la seva banda, deixa escapar dos punts i tot i que mantenen la seva dinàmica sumadora amb 3 victòries i 2 empats en les seues cinc últimes cites, es queden amb la sensació que podrien haver obtingut millor resultat.

D'aquesta manera, es posen a el dia escalant una posició per ser ara vuitens amb 28 punts (7V-7E-7D), i gairebé sense temps per descansar ja els toca preparar el partit d’aquest diumenge a les 11:30 hores en el qual rebran a la UE l'Alcúdia, segon classificat que es troba a un punt del líder Castellonenca i té tres d'avantatge sobre el tercer, un Muro que precisament visita a el primer classificat. Cal remarcar per últim que caldrà estar pendent de l'evolució de l'extrem Cristian, que es va lesionar en els primers minuts de el duel d'ahir.

Fitxa tècnica:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà; Marco Ferrer, Raúl, Ricardo Gil, Domi, Emilio Gil, Emilio Ortolà ‘Gatu’, Cristian (Juanito, 11’), Pitu (Ferran, 76’), Rafa Gil i Javi Balbastre (Boni, 76’).

ALMUSSAFES CF: Calata; Pau, Moha, Iker, Guerrero (Dani, 79’); Regal (Miguelín, 30’), Raúl; Sergi (José Manuel, 79’), Roberto, Gonza (Carles, 67’); i Manolo Martín.

GOL: 1-0 Emilio Ortolà ‘Gatu’ (3’); 2-0 Javi Balbastre (46’); 2-1 Roberto (55’); 2-2 Roberto (89’).

ÀRBITRE: Juan José Úbeda Cuadros. Amonesta als locals Emilio Ortolà ‘Gatu’ (13’) i Domi (40’); i als visitants Regal (16’), Sergi (42’), Manolo Martín (87’) i Pau (93’).