español Este contenido sólo está disponible en valenciano

Acaba el somni europeu de l’Alcòdiam. 8-4 contra el Sarzana

Imatge de la restransmissió.

Dos gols de Gonzalo Pérez i altres dos de Verdú i Caco no han sigut suficiets per passar l'eliminatòria

El PAS Alcoi ho ha intentat tot per continuar en l’Europe Cup d’Hoquei Patins. Ha jugat la tornada dels huitens de final contra el Sarzana italià. Aquest segon partit ha començat amb avantatge d’un gol en el marcador per als de Lorenzo Pastor, però el 8-4 final ha deixat fora de la competició als alcoians.

Cap de setmana complicat per a l'esport alcoià, concretament per a Alcoyano i Alcòdiam. El partit d'hoquei patins ha començat malament per als interessos de l’Alcòdiam, ja que als 7 minuts ja perdia per 2-0. Gonzalo Pérez ha retallat distàncies i el PAS Alcoi pareixia trobar-se còmode en la pista italiana. Un colp de realitat en forma de gols va fer que en la primera part pràcticament se sentenciara l’eliminatòria a favor del Sarzana. Els primers 25 minuts han finalitzat amb 4-1.

Ja a la segona part, l’Alcòdiam ha tingut l’oportunitat de retallar distàncies i tornar-se a clavar en l’eliminatòria. El Sarzana ha arribat a la dècima falta, però el porter local ha parat la falta directa de Caco.

El partit ha arribat a estar en 6-1 per als locals i feia impossible la remuntada. Els altres tres gols de l’Alcòdiam han sigut obra de Gonzalo Pérez, Verdú i Caco. Finalment, el resultat ha sigut de 8-4.

Els de Lorenzo Pastor ara ja se centren en la gran temporada que estan fent en lliga. El pròxim partit será davant el Reus el 3 de febrer a les 21 h en la pista catalana.