Alcoyano: Primera derrota 28 jornades després (Acero 1-0 Deportivo)

• Tres partits sense guanyar acumula el Deportivo, que tot i anar líder destacat, viu el moment més fluix de la temporada
  • Els de Parras no han estat encertats, i en una ocasió en què el rival ha arribat a porta, ha anotat

Havia d'arribar. Era precís i fins i tot recomanable. Conèixer el sabor de les derrotes fa valorar més i millor les victòries. Els de Parras han caigut 28 jornades després per 1 a 0 davant l'Acero en un partit molt lleig i on els alcoianistes no han tingut sort.

El Deportivo és humà. Ho ha demostrat perdent en el port de Sagunt amb un solitari gol de Boix en l'onze de la segona part. Des que el Celta B abaixara l'equip a Tercera, el Deportivo no hi havia assaborit l'amarga derrota.

Ho ha intentat, això sí, amb un extra-motivat Óscar Díaz que ha tingut la més clara del partit a cinc minuts per a la fi, però el seu tir, a plaer, ha anat als núvols.

Ha estat un partit típic de tercera divisió, sense joc i amb un Acero que ha controlat el mig del camp i ha tallat quasi totes les intencions alcoianistes de generar joc. Cert és també que els de Parras han estat esposos, sense idees i en trams del partit, apàtics.

El jugador més destacat ha estat Óscar, que ha tingut almenys tres grans opcions de gol. L'esmentada a 5 minuts per a la finalització, una falta directa amb el temps acomplit que ha anat fora per poc i una aïllada en la primera part.

Tot i perdre, el partit ha mort en l'àrea del Port de Sagunt amb tot l'Alcoyano bolcat a l'atac.

Tercera jornada del Deportivo sense guanyar, en el qual es podria considerar -tot i que va líder destacat- com el moment més fluix de la temporada.

Per l'Alcoyano han jugat: José Juan, Devesa, Navarro, Garcés, Raül, Diakité, Jony, Acevedo, Óscar Díaz, Ruba  i Pau Franch. Han participat Peiró, Moltó i Pablo Carbonell.