Així, sí. El Collao acompanya l'Alcoyano en una victòria reconciliadora (2-0)

• Torna l'alegria al Collao. No es guanyava des de finals de novembre
  • L'equip no s'ha fet arrere després de l'1 a 0
  • En posició 11, l'Alcoyano respira a l'espera de jugar a casa de l'Osasuna

Així sí. Orde, concentració, estratègia, goles i alegria. El Deportivo ha estat capaç de tallar la ferida de resultats que l'amenaçava en caure al descens i ha disputat un gran partit de futbol en jornada matutina a El Collao. El públic, que ha respost a les entrades gratuïtes, ha conduït l'equip cap a la victòria per 2 a 0 davant d'una SD Logronyés molt fluixa. El Collao ha acabat fent l'ona mexicana.

Però comencem pel final. Alegria en un Collao que ha respost als bunyols que ha regalat el capità moro, Salva Micó, dels Ligeros, en la prèvia del parit, i a les entrades gratuïtes. Ambient de les grans ocasions, amb els dos fons plens, càntics, ona mexicana i homenatge mutu entre afició i plantilla.

De fet, el 2-0 ha estat celebrat quasi com un ascens.

I és que no es guanyava des del 26 de novembre contra el Calahorra per 3 a 0. Per això, la quarta victòria de l'any a l'estadi ha estat molt agraïda perquè dona un respir a l'equip, que estava massa a prop del descens.

El Logronyés no ha estat rival, perquè el Deportivo ha pressionat des de primer instant, cosa que ha sorprés els riojans, que no han xutat amb perill en els 90 minuts.

La iniciativa ha estat alcoiana, i per fi, mesos després, l'equip no ha anat arrere després d'anotar l'1 a 0. Al contrari, no s'ha conformat fins que el 2 a 0, pel minut 70, ha pujat al marcador.

Una altra conclusió d'aquest i resultant dels partits anteriors, és que els fitxatges d'hivern no sumen, i quasi resten. Fum de canyot. Juanan, Pablo, Lillo i Alcaina han agafat el bou per les banyes i han tirat de l'equip.

Dos gols

Feia moltíssimes setmanes que l'Alcoyano no feia dos gols, ni que guanyava per una renda superior a un gol. I sobretot, la novetat de la jornada ha estat que l'afició no ha patit i ha degustat la victòria.

Els gols han arribat un a cada part. El primer, a la treta d'un córner en la porteria de Gol B. Juanan, al més pur estil davanter centre, ha cabotejat dins sense donar opció a Jero. Era el 38.

Abans, l'Alcoyano havia tancat el Logronyés a la seua àrea amb bones ocasions d'Armental, Alcaina, Agüero i Pablo Carbonell des de fora de l'àrea. El premi era merescut.

En la segona meitat, l'Alcoyano no ha fet el típic pas arrere i ha intentat jugar i sorprendre al contracolp. Si en la primera part el joc ofensiu era predominant per banda dreta, en la segona, s'ha registrat per l'esquerra, amb un. Agüero estel.lar.

En el 58 ha avisat amb un tir creuat que ha tret el porter visitant pels pèls. I a 15 per al final, en una jugada pareguda i amb un angle pervers, l'ha colat ajustat al pal esquerre. Fantàstic.

Només amb el 2-0, han arribat els canvis. Lobato i Akono han tingut alguns minuts, però han passat desapercebuts.