Alcaina salva un punt en el 86 i l'Alcoyano torna a marcar un mes i mig després

Xarxes de la Reial
  • En el partit d'aquest diumenge ha debutat un tal Conjero. Un futbolista que segons les xarxes de l'Alcoyano ha 'estat present en els entrenaments del primer equip"

Raúl Alcaina ha empatat en el camp de la Reial Societat i li dona al Depotivo un punt inesperat després del vist durant tot el partit. Una altra vegada una imperdonable errada defensiva ha provocat l'1 a 0 dels bascos. L'Alcoyano ha anotat un gol un mes i mig després i no guanya des del 2 d'octubre.

L'Alcoyano progressa adequadament, però molt a poc a poc i amb una sensació preocupant de desajust i falta de confiança en la defensa. Raül no passa pel seu millor moment esportiu en la rereguarda, mentre que el mig del camp continua sent inexistent. Quan la Reial perdonava el 2 a 0 llançant fora un baló claríssim en un mà a mà amb Bañuz, en la jugada següent Alcaina ha fet l'empat, en el 86. Un tir contundent i dirigit a l'escaire dret del porter de la Reial en aprofitar un contracolp. Un defensa basc ha desfet el fora de joc per mil·límetres.

La bona notícia és el gol i el punt, però la sensació no és massa bona. L'equip és sèptim amb 18 punts. La permanència està més a prop.

Moyita, Raúl G i Soler eren les baixes del dia, així que els jugadors de refresc han estat Montava i Revert, que no han desentonat en els últims minuts de joc. El problema és que l'equip no transmet seguretat.

Com sol passar des de principis del mes d'octubre, l'equip pateix continues 'empanades' que difícilment pot superar. Per sort, aquest diumenge, Alcaina s'ha tret de la butxaca un golàs en un contracolp aïllat, però resulta estrany el tipus d'errades dels alcoianstes que els costen car. Al minut 6, la Reial trau un corner que remata mansament un davanter basc quedant el baló solt a metre i mig de Bañuz. Sense quasi oposició, Kortajarena només havia d'espentar el baló.

Al 14' el Deportivo ha reaccionat i ha pogut empatar per obra de Primi. La seua remata de cap l'ha treta miraculosament el porter basc. Ha estat la millor de l'Alcoyano fins el minut 75, on Pedro ha enganxat a la mitja volta un tir que ha anat també per alt.

La Reial no ha perdonat i ho ha pagat car. Aguirre ha errat el mà a mà davant Bañuz en una nova mostra de la debilitat alcoiana que l'ha deixat a soles... I en la següent el gol del Deportivo.

L'Alcoyano és nové i rep diumenge el Calahorra.

El misteri de Conejero

En la segona part ha entrat Conejero, un jugador -suposadament- fitxat en aquests últims 15 dies. Sense comunicació oficial, sabem que procedeix del Torrellano i que, segons el Twitter de l'Alcoyano, "ha estat present en els entrenaments del primer equip'-

Pel Deportivo han jugat: Bañuz, Primi, Lillo, Raül, Varela, Coke, Miranda, Juanan, Agüero, Rubio i Alcaina. També han participat Revert, Montava, Pedro, Armental i Conejero.