El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcòdiam 1-1 Vlotregà: La victòria vola a 40 segons del final

Partit engrescat i desagradable pel joc i l'hostilitat local que ha acabat amb un empat que satisfà el Voltregà i no l'Alcòdiam, que ha merescut guanyar. La pitjor notícia, la lesió de Baieli.

El partit començava amb massa respecte per part dels dos equips i amb un Voltregà molt contundent. Superats els primers quinze minuts d'hostilitats, s'avançaven els de Pastor amb un gran gol de Formatjé que sorprenia des de la seua propia pista. Impressionant tir que perforava la porta catalana d'Estrada.

A partir d'eixe gol, el Voltregà s'ha mostrat molt incòmode i el PAS ha pres el comandament. Tutti ha pogut fer el 0 a 2 de falta directa, però Estrada ha tret molt bé la bola i el retruc.

Així ha acabat la primera part, amb la lesió de Baieli i un mal sabor de boca en tot l'equip.

La segona part ha estat molt intensa i s'ha assemblat més a un partit de futbol que d'hoquei. Els alcodiamistes han suportat molt bé la pressió i han desaprofitat dos tirs directes. Els dos porters s'han convertit en els vertaders protagonistes traient boles impossibles.

Fins que en l'últim minut, els àrbitres -massa protagonistes- li han tret targeta blava a Cañellas per una falta i empatava el Voltregà. No hi ha hagut temps per a més.

Bon punt si no fos perquè a 40 segons per a la fi, el marcador era favorable.