Alcòdiam: Dos penals 'estranys' desnivellen el marcador a favor del Reus (6-2)

• Superats els deu minuts de la segona meitat, els àrbitres han xiulat dos penals a l'Acòdiam més que discutibles.
  • Marc Grau Blanquer i Formaté, els anotadors
  • Guiri és humà, i no ho va parar tot

No li calia al Reus, un equipàs que, a més, s'ha reforçat, i que lluita per altres reptes que l'Alcòdiam en la competició. Transcorregut quasi l'equador de la segona part, l'Alcòdiam tenia controlat el partit amb empat a 1 i amb clares ocasions per a avançar-se. Però dos penals molt estranys desequilibraren el marcador i els de Pastor només pogueren anar a remolc. Bona imatge i dignitat alcodiamista.

El 6 a 2 final no reflecteix el que es va poder veure a Reus entre dos equips que res tenen a veure amb els pressupostos i les ambiciós, però que lluitaren molt dignament i en igualtat de condicions fins ben entrada la segona part.

S'ha avançat el Reus al cap de 8 minuts per obra de David Gelma, però Marc Grau Blanquer empatava 8 minuts després. És aleshores quan el PAS li planta cara el Reus i a punt està d'avançar-se en almenys dues ocasions clares. El partit era viu i intens, amb un Raül Marín extra-motivat. Gran jugador aquest Marín, que fou integrant del PAS en la dècada passada i que, de vegades i per la seua hipermotivació, sembla que tinga algun compte pendent amb l'Alcòdiam. Siga pel motiu que siga, Marín ha fet un vertader partidàs.

Superats els deu minuts de la segona meitat, els àrbitres han xiulat dos penals a l'Acòdiam més que discutibles. De fet, el primer d'ells no té encara justificació per moltes vegades que es mire la retransmissió en youtube. El cert és que el Reus es posa 2 a 1 amb gol de Marín. L'Alcòdiam s'obri i es llança a l'atac, el que provoca ràpidament el 3 a 1 i després el 4 a 1 , els dos d'Aragonés; un altre jugadoràs que fulmina Guiri (que sempre està perfecte, però que en aquest partit no ho parà tot (ÉS HUMÀ!!!).

El moment clau

L'Alcòdiam no es descompón i trau la casta alcoiana i es posa 4 a 2 amb un gol de penal que materialitza Formatjé. Els de Pastor es posen les piles i intenten aprofitar que Marin està fora per targeta blava. I de nou, penal més que dubtós que torna a desequilibrar el marcador amb el 5 a 2, justament quan l'Alcòdiam podia intentar la remuntada.

L'últim gol del Reus, de Salvat, a un minut per al final, no té més importància.

Al remat, derrota molt digna i a tancar la permanència i a afrontar nous reptes, com ara la Copa, que s'ha traslladat al maig.

L'Alcòdiam ès huité amb 19 punts, en una zona tranqui.la.