Alcòdiam: Massa castic davant d'un resolutiu Calafell (1-4)

• A la fi, han pesat les baixes per covid de Formatjé i Cañellas

No ha merescut l'Alcòdiam un resultat tan exagerat davant d'un rival molt potent que només ha pogut superar els alcoians en l'últim tram de la segona part. Els de Pastor perden 1 a 4, però mantenen la posició i l'estatut en l'OK Lliga. Formatjé i Cañellas no han jugat en patir Covid.

El Calafell és un dels equips més potents de la categoria i té com a objectiu primer de la temporada jugar la Champions la pròxima campanya. Arribava a Alcoi a intentar pescar, i hi ha aconseguit no sense dificultats. Cert és que els alcoians han comparegut amb dos homes clau en el seu esquema de baixa: Formatjé i Cañellas.

Els alcodiamistes, de pujada després de classificar-se per a la Copa, volien mantindre la ratxa de victòries. De fet han aconseguit contindre els catalans durant tota la primera part amb una defensa molt ordenada i, fins i tot, s'han avançat en el marcador en el primer minut de la segona meitat gràcies a Gonzalo Pérez.

El Calafell s'ha posat el vestit de feina i ha posat a rodar la seua màquina de fer gols. No ha tardat en empatar Per mitjà d'Arnau. L'Alcòdiam s'ha pogut avançar per Gonzalo ha errat un llançament directe.

A poc a poc, el Calafell s'ha fet amb el control del partit i ha desequilibrat el marcador en els darrers deu minuts, on han caigut els tres gols que han tancat el marcador. Les dianes les ha aconseguides Gabarró, Arnau i Miras.