Alcòdiam: Més líders en guanyar el Vilanova (0-5)

Imatge del segon gol /CANAL BLAU
  • Nova exhibició des de Lorenzo Pastor, que continuen de líders en solitari amb 4 punts de diferència sobre el segon

Intractables i amb una superioritat aclaparadora El Patí Alcòdiam continua invicte i líder. Aquest dissabte ha caigut el Vilanova a sa casa per un contundent 0 a 5. Aleix i Formatjé, bigolejadors.

Comença a ser costum. No hi ha qui puga amb el Patí Alcòdiam d'Alcoi, que encara no ha perdut enguany i que, sense dubte, hauria d'haver ascendit la passada campanya. Els de Lorenzo Pastor només empataren injustament davant l'Alcobendas. La resta tot victòries.

Aquest dissabte, el rival, el Vilanova, no ha pogut ni perforar la porta de Guiri, que una vegada més, ha demostrat que és el millor porter de la categoria. La impotència catalana ha estat evident des del minut 1. De fet, Aleix Pastor ha anotat ràpidament el 0 a 1 deixant clar que el domini i els punts serien alcoians.

Al minut 6, Gonzalo Pérez ha fet el segon de penal, i a partir d'ací, l'equip no ha patit.

Gran segona part

El millor de tot ha estat la sensació de maduresa i tranquil.litat de l'equip, que ha dut el tempo del joc i ha fet i desfet com ha volgut. La superioritat física també era evident. Domini total.

Al descans s'ha arribat amb 0 a 3, aquest anotat per Aleix novament.

La segona part ha estat molt interessant, sobretot els últims deu minuts, amb un joc d'anades i tornades. El Vilanova volia el gol de l'honor, però Guiri no ho ha permés amb intervencions de mèrit i rebent uns quants colps.

Marc Grau Blanquer ha tingut els seus minuts, i no hi ha dubte que estar una mica per davant de la resta de joves que procedeixen del planter. La seua experiència a terres lleidatanes es percep. Ha estat molt a prop del gol, incisiu i col.laboratiu amb els seus companys. Es nota que està restablert de la recent baixa.

Els últims dos gols els ha fet Formatjé. Un al minut 7 de la represa, i l'altre, de falta directa, en els últims minuts.

Satisfacció i consolidació en el lideratge.