Alcòdiam: Nova victòria a casa davant Las Rozas (6-2)

El quart gol
  • Domínguez, Formatjé (3), Gonzalo i Aleix, els golejadors
  • Els de Pastor, líders en solitari

Els de Pastor es consoliden en el lideratge amb un nou triomf al Miguel Sarasa d'Alcoi i davant Las Rozas en un partit on el resultat -6 a 2- és enganyós. L'Alcòdiam és l'únic equip invicte en l'OK plata.

A poc menys de 4 minuts per a la finalització, Las Rozas estavellava una bola contra el pal alt. Haguera estat el 4 a 3. En la següent jugada, el PAS feia el gol 5. Els últims instants han estat placids per als d'Alcoi que encara han anotat una diana més.

Amb aquest 6 a 2, l'Alcòdiam continua de líder en solitari.

Als 30 segons s'avançava Formatjé per a l'Alcòdiam, el que feia pensar que el partit seria relativament fàcil, ja que Las Rozas ocupa la desena posició a la taula. Però els madrilenys, tal com va passar en el partit d'anada, han afrontat el duel sense complexos. Així, a 1,30 per al descans, Cèsar empatava de penal.

La pressió madrilenya i el domini del joc compartit defineixen els primers minuts del segon acte, on res semblava clar.

Transcorreguts 9 minuts de la represa, l'argentí Domínguez desnivellava el marcador. 4 minuts més després, Formatjé feia el seu segon, però tampoc aconseguien trencar el partit. Las Rozas posava el 3 a 2 a l'electrònic, esta vegada amb gol de Daniel Domínguez.

Eren els últims instants i tot podia passar. Formatjé errava una falta directa i Las Rozas feia eixa jugada que anava a pal. Però Ferran Formatjé no estava disposat a errar una altra i feia el 4 a 2.

L'equip madrileny no es rendia i pujava la intensitat, el que provocava la blava de Gustavo Lema. Restaven 3 minuts i ara sí, els gols han caigut a parells. Els dos habituals que restaven per anotar no han errat: Gonzalo Pérez i Aleix Pastor.

A la fi, triomf i lideratge amb 31 punts, 3 més que el segon, l'Alcobendas. Recordem que ascendeix directe el primer a OK Lliga Or.