Primera victòria de l'Alcòdiam en OK lliga davant del Voltregà (8-2) amb un Formatjé estel·lar

Abraçades del primer gol de Formatjé aquesta temporada
  • Joc coral amb Formatjé i Gonzalo en fent gols a cabassades
  • Grandiós resultat per al retorn de l'Alcòdiam a l'OK Lliga.

Si en Calafell Gonzalo fou l'autèntic heròi amb 4 gols, aquest dissabte, el torn ha estat per a Formatjé, que n'ha fet 3. Parella impressionant molt ben acompanyada per un equip coral en què també han anotat Morales, Tutti i Pere Cañellas. El Voltregà, desbordat en la segona part.

No ha pogut eixir millor el Patí Alcòdiam, perquè quan encara no s'havia complit el primer minut, Ferran Formatjé feia l'1 a 0 i encetava el seu caseller golejador de l'any. Gran jugada personal, fort xut i la bola cap a dins no sense abans tocar el pal.

L'encontre era igualat i el Voltregà no renunciava a res. Així al 4, anotaven l'empat, aquesta vegada de penal. Guiri no ha pogut fer res davant del tir de Canal.

La resta de la primera part ha estat un estira-i-arronsa amb més precaució per no ser marcar que per anotar. L'Alcòdiam ha perdonat un penal i no s'han registrat grans ocasions de gol.

En el segon acte ha començat com el primer, amb gols per als alcoians. Primer l'argentí Tutti Baieli, engalta un xut quasi des del seu camp (2-1). 4 minuts després s'estrenava Ivan Morales arreplegant un retruc del porter i obria distàncies (3-1).

Però poc li ha durat l'alegria els de Pastor, perquè el Voltregà, conscient del delicat moment, feia un pas endavant i acurtava distàncies per mitjà de Vargas.

A 12' per al final, el Voltregà cometia la dècima falta, i Formatjé marcava el penal recreant-se i alçant la bola amb l'stick de manera acrobàtica: 4 a 2. La cosa no acabava ací perquè un minut després, un dels duets més efectius de l'OK Or, Ferran i Gonzalo, inventaven una paret de mestres que acabava en gol de Gonzalo: Quint de la lliga (5.2).

La graderia volia més i en el 29, Ferran feia el hat trick, de nou de penal i molt paregut a l'anterior. La jugada naixia d'una falta sobre Tutti i la targeta blava del visitant Font. (6-2).

A 2 per al final i amb el Voltregà entregat, Gonzalo feia el segon de la nit en jugada personal i per tot l'escaire. Crits d'alegria en el Miguel Sarasa que eren interromputs pel 8 a 2, en aquest cas per gol de Pere Cañellas.