Un Alcoyano demolidor amb un Pau Franch estel·lar passa per damunt del CD Roda (0-2)

• Devesa ha tingut el 0 a 1 en el 41 de la primera part, però el baló ha anat al pal.
  • Pau Franc i Acevedo sentencien en els primers 6 minuts de la segona part.
  • El CDA acmula 24 jornades sense perdre

El Deportivo desespera als rivals, que res poden fer per posar en perill la porteria de José Juan. En un inici de la segona part d'escàndol futbolístic, els de Parras han liquidat el CD Roda de Vila Real amb dos gols, un de Franch i un altre d'Acevedo. Franch porta 5 partits consecutius que anota.

Pau Franch confirma la seua segona joventut, i el BATMAN del Deportivo (per la màscara protectora que duu a la cara per protegir-se de la recent lesió) no fa més que marcar des que va tornar de la lesió fa 5 jornades. Aquest diumenge no ha tornat a fer quan més difícil estava el partit. En 5 minuts demolidors, els de Vicente Parras han enviat a 'cotxeres' al CD Roda i es consoliden amb 60 punts liderant la classificació del grup sisé de la Tercera.

La primera part ha estat una mica avorrida i sense clares opcions de gol. Els dos equips s'han respectat molt i han competit per fer-se amb el domini de l'esfèric. La pressió del CD Roda a la treta del baló del Deportivo ha tingut alguns moments bons, però els alcoianistes s'han llevat de damunt el domini amb certa facilitat.

Les millors ocasions en la primera part les ha tingudes Lado (ex del Deportivo) per al Roda en rematar fora de cap quan estava a soles. I Pau i Diakité per part de l'Alcoyano. Franch a punt ha estat d'aprofitar un baló mort del porter local. Diakité ha disparat bé a porta però el meta castellonenc l'ha enviat a corner. Acevedo al minut 30 ha xutat des de fora de l'àrea en un tir molt fort. Jony, en el 36 ha llançat el baló alt en enganxar-lo fora de l'àrea. Però el 0 a 1 ha pogut arribar en el 41 quan Devesa ha estavellat un baló en el pal rival.

Segona part

La segona meitat ha arrancat amb molta intensitat, i en el primer minut Óscar Díaz ha pogut anotar en una bona i trenada jugada que ha acabat amb el baló sobre el 'nino'.

Quatre minuts després, Pau Franch, que està on fire, feia el 0-1 a plaer fent justícia amb el domini alcoianista. Franch acumula 9 gols en el què portem de Lliga. I quatre més tard, Acevedo col.locava un míssil amb mà esquerra que entrava molt ajustat al pal del porter.

Amb el 0-2, els de Parras han sabut administrar a la perfecció el marcador i el temps. Ruba ha entrat i ha inquietat encara més la defensa castellonenca. Amb la moral absolutament per terra, el CD Roda quasi no ha disparat entre els tres pals en el segon acte.

El Deportivo continua intractable com a líder amb 60 punts.

Alcoyano: José Juan, MIkel, Raúl, Garcés, Devesa, Jony, Diakité, Acevedo (Peiró), Machado (Ruba), Óscar Díaz i Pau Franch (Jorge Moltó).