L'empat d'Oriola i Atzeneta permet l'Alcoyano jugar la final autonòmica de Copa Federació contra l'Alzira

Foto CDA
  • Empat a 1 en El Collao en l'últim amistós de pretemporada, amb gol d'Imanol

L'Alcoyano ha empatat a El Collao l'últim partit de pretemporada. El resultat ha estat d'empat a 1 en un encontre molt disputat. Mentre es jugava, al Regit, Atzeneta i Oriola empataven a zero, cosa que permet el Deportivo jugar la final de Copa Federació curiosament davant el mateix Alzira. Serà el 24 d'agost.

L'Alzira serà el rival del Deportivo en la final autonòmica de la Copa Federació que es disputarà el 24 d'agost. Qui guanye, passarà a la fase nacional. En joc, a banda de diners, jugar la copa del Rei.

Mentre Atzeneta i Oriola empataven a 0, a El Collao, el Deportivo empata a 1 contra l'Alzira en encontre amistós. Com que l'Alcoyano li guanyà l'Oriola 1 a 2 i l'Atzeneta ha empatat els dos partits, seran els de Parras els que disputaran la final autonòmica.

Pel que fa a l'amistós d'aquest dissabte, poca cosa a contar. Partit guerrer i amb un 11 per part de l'Alcoyano que podria estar a prop del que utilitzarà Parras en la lliga.

El primer gol ha arribat al 42 del partit, i l'ha anotat Imanol per al Deportivo. Amb aquest resultat s'ha arribat a descans, sense massa ocasions clares per als valencians.

El segon acte ha canviat i l'Alzira ha aconseguit l'empat en el 75. En aquesta ocasió, el golejador ha estat Iago Beceiro. Minuts abans, Alcaina ha pogut fer el 2 a 0, però el meta valencià l'ha tret.

A la fi, empat just i en quatre dies, de nou partit, però per un lloc en la Copa Federació.

Per l'Alcoyano han jugat: Bañuz, Vega, Raül, Juanan, Lillo, Raúl, Imanol, Agüero, Alcaina i Revert.