Alcoi
El temps

Alcoyano: Amarg empat davant del Castelló que complica la salvació (1-1)

L'àrbitre no ha xiulat un possible penal a Anaba en el 59

Ho ha tingut a prop. L'Alcoyano ha estat a punt d'eixir del descens, però a dos minuts del final, ha permés una centrada des de la dreta que ha encabotat Jairo per situar l'1 a 1 al marcador. Decepció després que el Deportivo haguera mantingut amb certa tranquil.litat la victòria amb gran gol de Navarro. Aquest empat deixa els de Barrera en descens directe i li dóna avantatge el Castelló en cas d'empat a punts.

Llàstima, ràbia i impotència. Mai s'ha de deixar centrar a l'àrea pròpia en el minut 89, i molt menys deixar rematar. El Castelló havia canviat d'estratègia en els últims minuts, i Óscar Cano havia abandonat el joc combinatiu per fer centrades a l'àrea. I així ha arribat l'empat que torna a clavar en descens directe el Deportivo. Era el 89 i el gol l'anotava Jairo davant d'un Collao molt ple però també molt decebut.

El partit començava molt bé, amb una bona ocasió per Braulio. Dos minuts després el Castelló tenia la millor opció dels 90 minuts, llevat del gol. Navarro treia de la línia de gol un xut castellonenc que havia superat Bañuz. I del possible 0 a 1, al gol del Deportivo. Jugada d'estratègia que culmina de cap Navarro, que passava en segons de salvar a l'equip en defensa a posar-lo per davant amb el gol. Falta que trau Óscar Díaz, centrada de Nieto i remat del de Novelda al fons de la xarxa.

Segona meitat

El Deportivo ha controlat a la perfecció el partit, i ha tingut l'opció de rematar l'encontre amb un penal que l'àrbitre no ha xiulat sobre Anaba. Omgbà des del seu camp i Dïaz llançant alt després de driblar dos defenses dins l'àrea orelluda, han completat les opcions dels de Barreda per no arribar als últims minuts sense pressió.

A la fi, el Castelló, tant d'embotir balons a l'àrea, ha pescat un que ha convertit.

Problemes i decepció novament. Toca patir i pensar en el pròxim partit: Alcoyano-Olot en El Collao dissabte20  a les 20:30 hores.

ALINEACIONS

CD ALCOYANO: Bañuz, Primi, Barreda, Hermosa, Navarro, Anaba (Fomeyem), Lino, Omgba, Nieto (Rubio), Óscar Díaz i Braulio (De Lerma).

CD CASTELLÓ: Campos, Regalón, Delgado (Kilian), Muguruza, Satrústegui, Castells, Caballero, Jamelli, Óscar (Jairo), Cubillas i César Díaz (Kilian).