Alcoyano: Còmode triomf davant l'Atlètic Torrellano (0-2)

Celebració del Deportivo /CDA

L'últim fitxatge, el murer Raül González, ha acompanyat els seus companyis en el camp de l'Altet.

El Deportivo torna a la senda de la victòria i s'ha imposat amb comoditat l'Atlètic Torrellano per 0 gols a 2. Parras ha mantingut l'onze inicial pràcticament 60 minuts perquè els jugadors agafen ritme perquè la competició regular està a prop. Els gols els ha marcat Jony i Pau Franch.

Partit per a fer moltes proves i on Vicente Parras ha donat entrada molts juvenils com ara Morgado i Peiró, que no han desentonat i que, de fet, han estat dels millors en la segona part especialment pel que fa a la lluita i actitud.

En la grada de la pedania il.licitana de l'Altet s'ha pogut veure a Raül González, el defensa murer que acaba de fitxar i que procedeix del Fabril, l'equip B del Deportivo de La Corunya. Qui sí ha debutat ha estat Garcés, defensa central, qui ha demostrat classe i predisposició a dominar la rereguarda.

José Juan, el porter procedent de l'Elx de Segona A, ha jugat tot el partit, i no ha tingut pràcticament problemes per aturar les comptades arribades dels jugadors del Torrellano, que juga en Preferent.

S'ha vist que Pablo Carbonell i Ruba són els amos de les bandes, i que Jony dirigeix el mig del camp. Sense dubte és un jugador de superior categoria, Devesa s'entona a poc a poc mentre que Josué, juvenil procedent de l'Hèrcules s'ha mostrat com un jugador molt participatiu.

Els dos gols han arribat en la primera part, de penal, i en la segona, el Deportivo ha pogut anotar tres o quatre gols en jugades elaborades que els davanters han errat en la úlltima passada.

Bones sensacions en un encontre que ha servit per a retrobar-se amb la victòria després de la desfeta de Muro (2-0) de dimarts.

Dimecres el Deportivo juga a Ontinyent, i dissabte, el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló.