El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Derrota al Miniestadi que encén les alarmes amb abaixada de braços davant del Barça B (2-0)

En la primera part, el Deportivo ha pogut marcar cinc gols, però en la represa, quan la gasolina s'ha acabat, han estat una titella en mans dels joves culés.

Estrepitosa derrota del Deportivo al Minisestadi en un partit estrany on els de Mir en la primera part han tingut fins a quatre ocasions claríssimes de gol. No ha anotat i en la segona meitat, els barcelonins han sabut esperar que De Lerma es desfonara i que l'Alcoyano perdera la força de manera alarmant. Amb el Deportivo fundit, el Barça ha superat els alcoians amb gran claretat. També resulta cridaner el paper de Bañuz, perquè pràcticament els balons que anaven entre els tres pals han acabat en gol.

El partit ha començat igualat, i en el 14, el senegalés Wague ha posat a prova seriosament a Bañuz, que ha rebutjat de punys molt bé.
La millor opció dels de Mir en la primera part s'ha registrat en el minut 16 en doble xut. Primer Peña que ha tret un baló que anava a gol de Nieto i el posterior retruc de Lino ha fregat el pal i se n'ha anat fora. Un minut després, de nou Peña li ha tret un tir a Reyna a boca de canó que també hauria d'haver acabat dins la xarxa.

En el 25 Lino, de nou, remata a mans de Peña una centrada de la mort de Nieto. Era una altra molt clara oportunitat per avançar-se en el marcador.

Alarmant abaixada de braços

En la segona part, el Deportivo ha eixit amb la mateixa intensitat i ha tingut una bona opció per banda dreta de Nieto que ha centrat al punt de penal. Però ni Vicente ni Lino han rematat i el baló s'ha passejat sense conseqüències. A partir d'ahì, el Barça ha posat una marxa més i ha arribat el gol. Wague ha aprofitat una centrada tipus Iniesta de Monchu i en retallar Primi, ha afusellat Bañuz.

En el 27 de la segona arribava el 2 a 0. Carlos Pérez s'interna per banda dreta, dribla Navarro -amb possible falta del blaugrana, feia el mateix amb Primi i coloca de manera magistral la pilota en l'escaire esquerre de Bañuz. Dos dispars, dos gols.

A partir d'ahí, l'Alcoyano ha estat un desastre, especialment i sorprenentment per la banda de Navarro, totalment desbordat per Carlos Pérez i han pogut arribar més gols. Els de Mir han abaixat els braços i s'han mostrat molt vulnerables renunciant al baló i a l'atac.

Els últims deu minuts han estat per a la brossa, i Mir ha els canvis quan quasi ja no calia. Decepció.
Navarro serà baixa la pròxima setmana (Atlètic Balears, 11:30 en El Collao).