Alcoyano: Eldin salva la desfeta en el descompte davant del Vila-real B (2-2)

L'Alcoyano juga en foc i ja està massa a prop del descens. Aquest diumenge, s'ha salvat pels pèls i en el descompte, amb un gol que han marcat entre Eldin -que tornava després de la seua lesió- i els herois del Collao, que han suportat un fred de mil dimonis. A la fi, empat a 2. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet resum en vídeo.

Ha sigut un d'eixos partits que si l'Alcoyano haguera perdut, no haguera passat res. El submarí groguet té el futur assegurat amb aquest filial que ha jugat com ha volgut a El Collao.
El primer gol del Vila-Real ha arribat en el minut 12 gràcies a una passada de Morlanes en la que Vujnovic ha batut Bañuz. Fomeyen, sota els pals, ha estat a punt d'evitar el gol dels de Castelló. Després del gol, Barreda ha pogut marcar però ha enviat el baló per dalt de la porteria de Femenías.

Després de més de 450 minuts sense marcar, el reforç d'hivern, Pino, ha connectat un baló amb el cap en el primer pal que ha sorprés a tot el Vila-Real B. El fred no ha impedit que els aficionats del Deportivo celebraren l'anhelat gol. Mentre els jugadors celebraven l'empat, Bañuz ha donat un esglai a El Collao, ja que pareixia que s'havia lesionat. No ha sigut necessària la substitució, i el d'Elx ha pogut continuar.

En la segona part, el Vila-Real B ha seguit dominant el partit. Al minut 6 de la represa ha arribat el segon gol dels groguets. Femenías ha tret en llarg i, des de la seua porteria, ha deixat sol a Simón davant Bañuz que ha definit a la perfecció. El baló ha arribat a tocar, inclús en el pal. Pareixia que estiguera més prop l'1-3 que el 2-2. La sentència del Vila-Real ha pogut arribar en els minuts finals quan Chuca ha enviat un baló al pal.

La sort, per fi, ha estat del costat del Deportivo. En els últims segons del partit, el Vila-Real ha tingut una oportunitat de gol però Bañuz ha aconseguit parar la pilota. El porter ha volgut posar el baló ràpid en moviment però Andrei ha obstaculitzat Bañuz per intentar perdre temps. Aixó li ha suposat l'expulsió, ja que tenia una groga.

En el moment de traure aquesta falta, Bañuz ha enviat el baló en llarg. Després que el baló haja passat per molts jugadors, li ha arribat a Eldin dins l'àrea i ha aconseguit marcar l'empat definitiu amb el temps acomplit.

Amb l'empat, els de Vicente Mir estan fora del descens. Actualment compten amb 26 punts, a 3 del descens. La pròxima jornada jugarà davant el filial de l'Espanyol (diumenge 10 de febrer a les 12 h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque).