Alcoyano: Empat lluitat a Huelva (1-1)

El gol de Ferni
  • Mamor Niang ha tingut una gran ocasió de marcat el 1-2, però la seua cabotada ha eixit desviada per molt poc.
  • Uns 30 aficionats alcoianistes han acompanyat el seu equip en el camp de degà

Partit típic de la Primera Federació amb moltíssimes errades i pèrdues de baló sobretot per l'Alcoyano que ha tret petroli d'una mitja-pifia del porter del Recre per a empatar. El millor, el punt obtingut en un camp de Primera divisió.

Al Deportivo li resta molta feina a fer pel que fa a les tasques defensives, i és que la banda dreta de Rojo ha estat prou deficient i per ací han arribat totes les jugades de perill del Recre, que tampoc ha fet massa per a guanyar.

Així doncs, l'empat es pot donar per just en un encontre on sorprén l'esgotament i els problemes musculars mostrats pels jugadors del Deportivo passat el minut 65 i estant en la segona jornada de lliga.

El primer gol del Recre l'ha fet Quintana al minut 10 en un contracolp dut a tres bandes per Del Pozo, Domínguez i el mateix Quintana que ha afusellat Manu. Un contracolp de llibre on els jugadors del Deportivo han estat espectadors desgraciats. No han pogut aturar els del Recre en cap moment. Esvarons en alguns casos i falta de velocitat en un altre. I el més irritant, la jugada parteix d'una treta de cantonada favorable a l'Alcoyano en el qual Pastrana perd estrepitosament el baló deixant la defensa al descobert.

La primera part ha transcorregut sense cap ocasió clara de perill. El Deportivo es limitava a jugar per banda esquerra fins que Ferni centrava al punt de penal on no hi havia ningú. El Recre, molt ordenat, no tenia cap problema en desfer qualsevol intenció ofensiva de l'Alcoyano.

I al descompte, Ferni feia l'empat a 1 en aprofitar un baló mort molt ben lluitat entre Antón i el porter del Recre. Des de fora de l'àrea i amb molta potència, ha rebentat el baló a porteria buida.

La segona part ha estat de total vigilància per part dels dos equips, i ha estat Mamor qui ha tingut la millor oportunitat per a desnivellar el marcador en rematar de cap molt ajustat al pal esquerre del porter andalús. Els canvis han estat naturals i no han desentonat en absolut.  Primi, un dels jugadors més volgut del Deportivo, ha tornat a vestir la samarreta alcoianista.

No hi ha hagut massa perill en una segona part física i on l'Alcoyano ha aconseguit controlar l'atac del Recre que, amb el pas del temps, ha perdut força.

A la fi, empat merescut i molt bon punt en casa del degà del futbol espanyol.

Per l'Alcoyano han jugat; Manu, Herrera, Molina, Lara, Ferni, Granero, Antón, Atienda, Undabarrena, Rojo i Pastrana. També han participat: Primi, Sergi López, Mamor Niang i Albisua.