Alcoyano: Nova i merescuda remuntada en Múrcia (1-2)

CDA
  • Carlos Blanco ha abandonat el camp entre plors i ha estat substituït per lesió i ha tornat amb crosses
  • El Deportivo és s`petim amb 31 punts i 6 per damunt del descens.
  • El Deportivo li pega la volta al partit en 5 minuts magistrals en la segona part

El Deportivo enllaça dos victòries consecutives i s'imposa a un rival directe com l'UCAM Múrcia en sa casa amb una remuntada de les que agraden l'afició. Amb l'1 a 0 i la lesió de Carlos Blanco, guanyar s'havia posat molt costera amunt. Però els gols de Pablo Carbonell i de Juanan han capgirat la situació. Dimecres, Alcoyano-Castelló en El Collao.

Victòria tan important com ara desitjada i valorada per l'afició, que per cert, s'ha traslladat fins a la 'vella' Condomina per a donar suport el seu equip. L'Alcoyano ha arrancat malament i als 17 minuts ha encaixat un gol inesperat. Moyita, ex de l'Hèrcules, ha batut José Juan per baix i ajustat al pal esquerre en culminar un contacolp el solitari que Miranda no ha pogut aturar.

Les coses no podien anar pijor, i els més pessimistes temien una desfeta com ara la de Sabadell. I és que Carlos Blanco havia de deixar el camp uns minuts abans del gol murcià en patir una lesió, que ara per ara està en estudi pel cos mèdic. Ha tranquil.lizat veure el jugador en la foto de la victòria celebrar-la amb els seus companys, tot i que amb crosses.

Toni Abad ha entrat per Blanco i al Deportivo els ha costat ajustar la línia defensiva.

Gran segona part

En el descans, Parras ha ordenat els seus homes que estigueren més tranquils i que intentaren entrar per banda dreta. I s'ha tornat a repetir una remuntada pareguda a la d'Andorra. Dos grans gols. El primer, de falta directa de Pablo Carbonell (62), un jugador que a poc a poc agafa galons en l'equip. Eixa diana ha donat ales el Deportivo que ha arredonit el marcador amb una jugada molt ben trenada per banda dreta i amb assistència d'Antón que ha afusellat Juanan (66) al fons de la xarxa.

L'UCAM, desesperat, ho ha intentat de totes les maneres. Però el Deportivo ha estat capaç de rebutjar els continus balons penjats i xuts des de tots els flancs.

Per l'Alcoyano han jugat José Juan, Pablo Carbonell, Blamco, Lillo, Raül, Juanan, Miranda, Ángel, Dani Vega, Mourad i Gabarre. També han participat Antón, Abad, Imanol i Andy.

El Deportivo és sèptim amb 31 punts i 6 per damunt del descens.Un triomf aquest importantíssim, perquè l'UCAM és un rival directe per la permanència, a qui ja van guanyar en Alcoi per 3 a 2.

Pròxima estació, Castelló en El collao dimecres.