Alcoyano: Preocupant derrota en Alacant contra l'Intercity (4-1)

Primi, un partit per a oblidar
  • De sobre, l'empanada de les 19:30 ha aparegut en el camp de l'Alacant i la defensa alcoianista ha començar a fer aigües com el Titànic després de xocar contra l'inselberg.

La defensa de l'Alcoyano fa aigües d'una manera que frega el ridícul. Set gols encaixats en tres dies i una sensació que preocupa i convida al pessimisme. Ho mires com ho mires, la sensació és horrible i la revolució en el mercat d'hivern, més que previsible.

7 gols en quatre dies contra dos equips en llocs de descens. Errades infantils i una intensitat per davall de zero en defensa. La rereguarda del Deportivo és un 'xollo' per als atacants dels altres equips, que se senten internacionals davant la porta de Bañuz.

I això que l'Alcoyano ha eixit molt bé, amb un tir de Primi al pal en el tercer minut, i un gol 'made in Alcaina' en el 10. Cavalcada per banda esquerra i xut col.locat.

Però era un miratge. De sobre, l'empanada de les 19:30 ha aparegut en el camp de l'Alacant i la defensa alcoianista ha començar a fer aigües com el Titànic després de xocar contra l'inselberg. En 10 minuts, tres gols, cadascun més trist i amb la defensa més feble i desordenada. Desesperant Primi i Soler: uns co.l.ladors.

L'Intercity, que estava en llocs de descens, ha fet els tres gols sense despentinar-se i a plaer, sense oposició en els dos primers, de remat de cap. Estrany, molt estrany. Nsue, Guillem i Herrera han fet els gols plàcidament.

Tot i la 'pájara' Rubio ha estat a punt de retallar distàncies sense èxit.

Així s'arribava al descans.

Quan semblava que les desgràcies s'havien concentrat, i per tant, acabades per a hui. Alcainca queia en la típica provocació dels experimentats jugadors de l'Intercity i li feia una falta a destemps a Nsue. Segona groga i al carrer. L'Alcoyano, mort.

L'actitud no ha estat dolenta tot i el resultat, i l'equip no s'ha entregat. Però, ni capaços de provocar una segona groga en l'equip contrari per a equilibrar forces...

Ja a les acaballes, Marí, tranquil.lament, entre 5 defenses alcoianistes sense ànima ni intensitat, ha col.locat molt bé el 4 a 1.

7 gols entre Intercity i Athlètic Club B.
Per sort, resta molta temporada i, de segur, Ramírez i Josele González estaran preparant els recanvis per al mercat d'hivern.

Pel Deportivo han jugat: Bañuz, Primi, Vega, Raül, Soler MIranda, Juanan, Varela, Moyita, Alcaina i Rubio