Alcoyano: Primer test positiu, en futbol, davant del Rayo Ibense (1-0)

Un moment edl partit
  • Integrants de la penya de Planes han animat l'equip des del conegut popularment com Gol C de l'estadi, és a dir, des de la muntanya elevada que hi ha darrere de Gol A
  • Pau Franch ha fet el gol de la victòria.
  • Dimecres es jugarà un altre amistós, segurament, al Collao

El Deportivo Alcoyano ha començat la pretemporada del playoff express d'ascens a Segona B imposant-se al Rayo Ibense amb un gol de Pau Franch en la primera part.

No ha estat, ni de lluny, un gran partit de futbol. de fet, ha estat avorridíssim, segons ens ha contat un membre del cos tècnic del Deportivo. Els de Parras han guanyat per 1 a 0 a un corretjós Rayo Ibense que també jugara en dues setmanes la promoció però per ascendir a tercera divisió.

Els alcoianistes han demostrat estar bé físicament però amb molta manca de ritme futbolístic. Pau Franch ha estat el millor del partit per la seua entrega i per la seua predisposició a anar a l'atac. En la primera part, Vicente Parras ha tret els jugadors cridats a dur el pes del play off, i ha deixat per a la segona part als teòrics suplents i homes de la pedrera.

En el 36 de la primera part, Pau Franch cavalcava mig camp en solitari i disparava a porteria. El meta iberut ha aturat el baló, però el mateix jugador alcoianista l'ha rematat dins de l'arc.

La segona part ha estat prou avorrida i sense grans ocasions per a cap equip. Això sí, s'han registrat els típics 'piques' entre els jugadors dels dos equips en els últims minuts.

Així doncs, poca cosa a ressaltar i poc joc. El millor, tornar a la gespa i competir.

Segurament el proper dimecres, el Deportivo jugarà un nou amistós.

Entre les anècdotes, cal destacar que integrants de la penya de Planes han animat l'equip des del conegut popularment com Gol C de l'estadi, és a dir, des de la muntanya elevada que hi ha darrere de Gol A. El partit s'ha jugat a porta tancada.