Alcoyano: Primera i justa derrota a Cornellà (2-0)

Twitter Cornellà
  • 5 minuts de 'pájara' en la segona part han tomat tota la faena de la primera

El partit es resumeix molt fàcilment. El Deportivo no ha aprofitat les ocasions clares que ha tingut en la primera part i només eixir del descans ha patit una 'empanada' monumental que s'ha materialitzat amb dos gols en 5 minuts. Tot i això, l'Alcoyano mai ha abaixat el cap.

El Deportivo ha eixit molt fort, convençut i amb pressió en totes les línies. Un autèntic líder. El primer quart d'hora ha estat fantàstic, amb tres tirs a porta perillosíssims. El més clar, el d'Alcaina que ha rebutjat el pal alt i després el pal dret del porter català. Era un golàs per l'escaire.

El Cornellà pràcticament no ha inquietat Bañuz, només en alguna centrada per banda dreta però sense massa complicacions. Lillo ha jugat hipotecat des del primer minut en veure una targeta groga.

Molt de joc en el mig del camp i poques emocions entre el 30 i el 45. De fet, l'àrbitre no ha concedit ni un minut de descompte.

En la segona part, Rubén Enri anotava als 30 segons aprofitant que el Deportivo havia botat al terreny de joc adormit. Jugada estranya i xut amb el lateral del peu que entra sense oposició en la porta de Bañuz. Mal moment.

La 'pájara' ha continuat uns minuts més, fins que el Cornellà ha fet el 2 a 0. Falta directa imparable de Fullana que Bañuz ni olora. O Fullana és Messi o la tanca no ha botat massa.

A partir d'ací tot ha estat remar contra corrent amb algunes ocasions bones per part alcoianista. Les millors, de Moyita i de Rubio. En els dos casos, el baló ha anat alt.

Primera derrota justa i merescuda d'un Deportivo que no s'ha rendit fins el 94.

Per l'Alcoyano ha jugat; Bañuz, Raül, Primi, Lillo, Varela, Armental, Pablo Carbonell, Juanan, Fran, Raul G, Agüero i Alcaina. També han participat Moyita, Koke, Rubio i Soler