Alcoyano: Primera victòria molt sofrida amb gran gol d'Alcaina en Logronyo (0-1)

• "Jugada per banda esquerra ja dins de l'àrea d'Alcaina, qui dribla tres jugadors i pica per damunt del porter. Subtil, fantàstica definició".

El Deportivo ha començat de la millor manera possible la temporada 22/23. Amb la tempesta econòmica i en procés de venda al millor postor, un triomf esportiu és el millor remei per als seus mals. Partit molt seriós i gran gol d'Alcaina que valen 3 punts.

L'Alcoyano ha tingut la SD Logronyés contra les cordes amb 5 minuts estel·lars (entre el 62 i el 66), però no ha estat capaç de fer el segon. Parras ha tirat l'equip arrere i ha tret Primi i Fran Miranda. I l'ha eixit perfecte.

Amb el 0 a 1 en el marcador i amb el pas arrere del Deportivo, el Logronyés ha avançat línies i a punt ha estat d'empatar sobretot en tretes de cantonada amb Bañuz una mica nerviós. Per sort per als d'Alcoi, el resultat final és el millor possible per a afrontar l'inici de temporada.

Primera part espesa

La primera part ha estat totalment 'de pretemporada', amb un Logronyés que duia la iniciativa i un Alcoyano que volia controlar la situació i eixir al contracolp. Els primers minuts han estat prou de tanteig, amb l'extrem Samanés molt viu per banda dreta. A poc a poc, el Deportivo ha malbaratat l'ímpetu dels de La Rioja fins a acabar els primers 45 minuts en taules i sense quasi sobresalts.

El mateix Samanés ha tingut la primera ocasió. El seu tir des de fora de l'àrea l'ha tret bé Bañuz. 18 minuts després provava sort Diego Esteban. Massa alt. Ahí ha acabat el perill de la SD Logronyés perquè els de Parras s'han llevat la pressió i tímidament han avançat línies. Sense massa orde ni encert en les passades des del mig del camp, han tingut un parell d'ocasions que, almenys, han intimidat els locals. Raúl G des de fora de l'àrea ha ajustat molt a la porteria de Jero i l'altre Raül, el de Muro, ha rematat de cap des del punt de penal, anat el baló per damunt del pal alt, amb cert perill.

Ja en el descompte, Juanan ha llançat massa desviar per tancar el primer acte.

Gran gol d'Alcaina

Carbonell ha avisat al 55 amb un tir que ha anat massa alt, però al 62 arribava el gol que bé val tres punts. Jugada per banda esquerra ja dins de l'àrea d'Alcaina, qui dribla tres jugadors i pica per damunt del porter. Subtil, fantàstica definició.

La SD estava tocada, tocadíssima, i el Deportivo l'ha poguda rematar amb dos ocasions claríssimes de Raúl G. En la primera, el seu tir ha anar al lateral de la xarxa i en la segona, una centrada perfecta s'ha passejat per davant -a pocs centímetres- d'Alcaina i de Raúl G. Haguera estat el 0 a 2.

A partir d'ahí sufocant pressió de la SD que a punt ha estat d'empatar. Sobretot en un retruc estrany en el 72 en la qual Bañuz no ha agafat una pilota elevada fàcil que ha salvat un defensor alcoià en línia de gol.

A la fi i 6 minuts després del 90, el Deportivo ha celebrat la victòria amb la vintena d'alcoianistes que l'han acompanyat fins a Logronyo.

Per l'Alcoyano han jugat: Bañuz, Álvaro Vega, Raül (Fran Miranda), Juanan (Primi), Raúl, Agüero (Rubio), Varela, Lillo, Carbonell, Alcaina (Armental) i Imanol.