Alcoyano: Tampoc hi haurà Copa del Rei (Alcoyano 1-2 Alzira)

Xarxes del CDA
  • L'Alzira ha jugat la segona part amb 10 jugadors, per expulsió
  • Agüero ha tingut l'empat en el 90

Final infeliç per a l'Alcoyano, que acumula notícies dolentes en la pretemporada. Ha perdut aquest dimecres a Algemesí la final autonòmica de Copa Federació per 1 a 2 contra l'Alzira i no optarà -per tant- a la Copa del Rei.

Sense Copa del Rei i sense la possibilitat d'obtindre ingressos importants per a un club amb seriosos problemes econòmics i amb el cartell d'"EN VENDA" penjat en la porta del Carrer Oliver.

No estava assegurada la presència en la Copa del Rei, però progressar en Copa Federació en la fase nacional ajudava. El Deportivo ha perdut en Algemesí la final autonòmica per 1 gol a 2 davant l'Alzira, de Segona Federació.

Parras ha tret un equip amb teòrics titulars i suplents, i ha introduït en el terreny de joc l'artilleria pesant (Raül G. i Agüero) en l'últim quart d'hora i quan l'Alzira s'ha avançat amb el segon gol. La insistència alcoiana en eixe últim període no ha tingut fruit finalment.

L'Alzira ma marcat primer, en el 15, gràcies a un dispar amb l'esquerra de Fran Cortijo, que s'ha colat en la porta de Tomaz després de tocar en un defensa alcoianista.

Primi ha tingut la millor per al Deportivo en rematar de cap, però sense èxit. A prop del descans Burgos ha estat expulsat i l'Alcoyano ha quedat amb superioritat.

La segona part ha estat més divertida, i l'Alcoyano ha empatat en el 49. Centrada de Varela i gol de Rubio. Poc ha durat l'alegria perquè l'Alzira ha capgirat el marcador un minut després. Assistència de Pitu i gol d'Àlvaro.

A partir d'eixe moment, l'Alccoyano ho ha intentat, però sense sort. Rubio i sobretot Agüero en el 90, han tingut l'empat en les seues botes, però primer la defensa baix de la porteria i en el segon cas el pal, ho han impedit.

Toca ja pensar en la Lliga.

CD Alcoyano : Tomaz; Soler, Primi, Álvaro Vega (46', Raúl), Pablo Carbonell (46?, Varela); Fran Miranda (56' Imanol), Montava, Armental, Víctor Revert (68' Raúl González); Jorge Pastor (68', Agüero), Rubio.