Alcoyano: Un resolutiu Novelda s'emporta un punt del Collao (2-2)

• El Collao ha acomiadat amb aplaudiments Álvaro García, ara al Novelda, i responsable de l'ascens del Deportivo a Segona A fa una dècada.
  • Gato ha fet el 2 a 2 i no ho ha celebrat
  • Com que l'Intercity ja perdut a casa, l'avantatge continua creixent: 14 punts sobre l'Alzira

El Deportivo ha empatat a casa davant d'un resolutiu Novelda que ha optimitzat les seues oportunitats i que ha comptat amb la col.laboració de Devesa, que ha marcat en pròpia meta. La millot notícia, que el Deportivo continua de líder destacat.

El Novelda ha botat al Collao amb la ferma intenció de sorprendre, i ha intentat pressionar i clavar el Deportivo en la seua àrea. Ho ha aconseguit per moments, però a poc a poc, l'Alcoyano s'ha fet amb el domini del partit. Tot i que el Novelda ha plantejat un partit guerrer i a l'atac, els de Parras no han tardat massa en avançar-se en el marcador.

Era el minut 12 quan Óscar Díaz, que ha trobat la Pau i l'estabilitat en Alcoi als 'trenta i tants' ha enganxat un baló que s'ha colat en la porta del meta Franco després de tocar en un defensor noveldenc.

El Novelda no s'ha rendit, i ha pogut empatar en el 33 i el 35 però Garcés en línia de fons i José Juan de bona parada a un xut de Gato, han evitat la igualada.

Poc abans del 40 arribava el segon gol. Aquesta vegada li tocava a Acevedo, que no s'ho ha pensat i ha rematat amb molt d'ofici de cap una assistència genial i medida de Ruba.

El 2 a 0 feia embogir El Collao que tornava a gaudir d'un gran espectacle ofensiu. La graderia acomiadava amb aplaudiments el noveldenc Àlvaro Garcia, l'heroi del Santiago Bernabéu d'aquell any de l'ascens a Segona A de 2011.

La segona part ha estat prou avorrida fins que en el 61, Devesa en pròpia meta feia l'1 a 2 després que José Juan li guanyara la partida a l'ex blanc i blau Vicente Pérez, en un mà a mà.

Pocs minuts després el porter Franco li treia un baló dificilíssim a Óscar Díaz.

L'eixida de Juli i Fran Machado ha tornar a revolucionat el partit i el d'Alcoi ha tingut el tercer en un mà a mà que ha tret molt però que molt bé Franco. I quan el Deportivo millor jugava, l'ex alcoianista Gato feia el 2 a 2 totalment a soles. Era el 77 de partit.

La pitjor notícia de la jornada ha estat la lesió muscular de Fran Machado, que ha notat una punxada a la cama dreta quan restaven 5 minuts per a la finalització.

L'encontre ha mort a poc a poc i amb la normal i lògica por dels dos equips a no perdre en eixos últims minuts. L'Intercity es desunfla i ha perdut a casa davant de l'Hèrcules B. Ara, el segon és l'Alzira, a 14 punts del Deportivo.

Han jugat per l'Alcoyano: José Juan, Devesa, Garcés, Raül, Navarro (Pablo Carbonell), Diakité, Jony, Acevedo (Fran Machado), Pau Franch (Juli), Ruba i Óscar Díaz.

En el partit d'anara, el Deportivo va guanyar 0 a 2, Reviu el partit: