Alcoyano 1-1 Olot: un punt més per a la permanència

L'àrbitre ha estat protagonista del partit assenyalant el rigorós penal. Després, dos penals favorables al Deportivo no els ha pitat. TOT AL VÍDEO RESUM

El Deportivo Alcoyano s'ha merescut guanyar a El Collao tant per ocasions com per gols. L'àrbitre ha xiulat un rigorós penal a l'últim minut de la primera part comés per Barreda. Això ha significat l'1-0 favorable als catalans. A la segona part, només hi ha hagut un equip: el nostre Deportivo. Baix una forta pluja, un gol en pròpia porta d'Alan ha posat el definitiu 1-1. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum en vídeo més complet d'aquest Alcoyano 1-1 Olot.

El Deportivo suma un nou punt, i ja en té 36. L'equip continua en descens, a només 1 punt de la salvació i del play-out. El bon joc desplegat sobretot a la segona part no ha sigut suficient per a aconseguir que els 3 punts es quedaren a El Collao. La primera part ha sigut prou més igualada però cap dels dos equips ha tingut ocasions clares. El gol de l'Olot ha arribat justament abans del final dels primers 45 minuts. L'àrbitre ha xiulat un penal molt rigorós comés per Barreda. L'encarregat de marcar ha sigut Simon.

Només començar la segona part, Alan, jugador de l'Olot, ha rematat dins la seua porteria una falta treta per De Lerma. L'àrbitre ha volgut ser protagonista i no ha xiulat dos possibles penals al Deportivo a les acaballes del partit. L'ocasió més clara del Deportivo ha sigut un tir d'Óscar Díaz que ha anat directament al pal.

El Deportivo es complica la permanència i el pròxim partit visitarà l'Ejea. Es jugarà el diumenge 28 d'abril a les 12 h. Cal guanyar per a continuar vius. A banda de l'Ejea, resten 3 partits més davant Sabadell, Peralada i Conquense. Tots rivals que encara no estan salvats matemàticament.