Alcoyano 1-1 Conquense: el malson continua

El millor del partit: L'AFICIÓ dins i fora del camp

El Deportivo Alcoyano ho ha tingut tot de cara per liquidar la pèssima temporada i anar-se'n ja de vacances. Una carambola en el minut 89 de partit ha fet que el Conquense marcara i el Castelló també ho fera. Al remat, el Deportivo jugarà la promoció de descens. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum més complet de l'Alcoyano 1-1 Conquense.

El Conquense ja venia descendit a El Collao i tot apuntava que els 3 punts que quedarien a Alcoi. L'afició ha rebut el bus de l'equip de forma espectacular i el camp presentava un aspecte com en les grans ocasions.

L'Alcoyano ha marcat primer. Rubio, amb un poc de fortuna amb els retrucs, ha aconseguit batre a Puig en el minut 11. En el futbol, qui perdona ho paga. I això li ha passat a l'Alcoyano. Els de dalt no han estat encertats de cara a porteria durant la segona part i el Conquense ha marcat en el minut 89.

El Castelló amb un gol en el 90 ha aconseguit eixir del descens per primera vegada en tota la temporada. Ho ha fet en l'última jornada i ha condemnat l'Alcoyano a les posicions de play-out. El rival del Deportivo serà l'històric Real Unión d'Irún, el Celta B o el Jumilla. Aquest dilluns 20 de maig a les 16:30 h se sabrà el rival al sorteig en la RFEF.

ALINEACIONS

CD Alcoyano: Bañuz, Carlos Barreda, Fomeyem, Navarro, Hermosa, De Lerma, Anaba, Vicente (Omgba), Lino, Braulio (Óscar Díaz) i Rubio (Eldin)

UB Conquense: Puig, Márquez, Maxi, Parera, Ion Vega, De Pedro (Hernaiz), Oriol, Jorge, More (Miros), Novoa i Chrisantus (Fran Pérez).