Alcoyano 2-0 Penya Raval d'Elx: Garcés i Ramón donen la primera victòria de pretemporada a El Collao

Bon partit de l'Alcoyano, però molt dependent del baló parat

El baló parat ha sigut el protagonista aquesta vesprada sense públic a El Collao. El Deportivo ha jugat el seu primer partit de pretemporada com a local i s'han vist dos versions totalment diferents. En la primera part, la Penya il·licitana Raval li ha aconseguit plantar cara a l'Alcoyano, ja que en els primers 45 minuts han jugat els que apunten a ser els menys habituals. Ja a la segona part han arribat els gols de Garcés i Ramón. ARAMULTIMÈDIA ofereix aquest resum en vídeo de l'Alcoyano 2-0 Penya Raval d'Elx.

El rival ha sigut de Preferent però en la primera part han gaudit d'alguna ocasió davant l'Alcoyano. En els segons 45 minuts, els de Vicente Parras han sigut molt superiors, malgrat que les ocasions més clares han arribat a baló parat. Els dos gols han sigut de cap a la treta d'un corner, el primer del central Garcés i el segon de Ramón.

La distància en el marcador ha pogut ser més important si els dos balons estavellats en el travesser hagueren entrat. Aquestes ocasions també han sigut a baló parat.

L'11 inicial ha sigut el següent: Satoca, Antón, Primi, Solbes, Ángel, Juanan, Moltó, Fita, Víctor, Giani i Peiró. En la segona part també han jugat José Juan, Garcés, Raúl, Pablo Carbonell, Jony, Ruba, Ramón i Jona.