Alcoi
El temps

Alcoyano 2-2 Intercity: Jony i Raul aconsegueixen un valuós punt

El partit davant el Benigànim serà el diumenge 12 de gener a les 12 h.

El Deportivo Alcoyano no ha pogut guanyar davant un Intercity que ha jugat al límit del reglament en moltes fases del partit davant la passivitat arbitral. Els golejadors de l'Alcoyano han sigut Jony, de penal, i Raul a l'eixida d'un corner. ARAMULTIMÈDIA ha estat a El Collao i ofereix aquest resum en vídeo del partit entre el CD Alcoyano i l'Intercity, equip que aquest any juga a Sant Joan.

L'Alcoyano volia ser encara més líder davant l'Intercity, però només ha pogut aconseguir un punt, ja que els de Sant Joan no han deixat jugar al Deportivo amb dures entrades. El trio arbitral ha xiulat molt poques d'aquestes i li ha costat moltíssim sancionar amb targetes. El primer gol ha arribat després d'un penal comés sobre Acevedo. Jony s'ha encarregat de transformar-lo al minut 30.

L'equip de Sant Joan hi ha aprofitat els pitjors minuts del Deportivo per fer els seus dos gols. Al 40 i al 45 de la primera part, Jordan i José García han fet l'1-2 i així acabaria la primera part.

Al segon temps, l'Intercity s'ha dedicat a perdre temps i l'Alcoyano a continuar jugant al futbol. Raul González ha rematat amb el peu a l'eixida d'una treta de cantó i l'Alcoyano ha espentat l'equip per aconseguir els 3 punts. Finalment, el FUTBOL ha sigut injust i només ha pogut sumar un punt.

La jornada següent el Deportivo torna a jugar a casa, concretament contra el Benigànim. El partit serà el diumenge 12 a les 12 h. Com a curiositat, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha estat a la llotja d'El Collao per presenciar el derbi alacantí.

El CD Alcoyano ha jugat amb José Juan, Navarro, Devesa, Garcés, Raul, Jony, Diakité, Acevedo, Juli, Ruba i Óscar Díaz.