El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bañuz salva l'Alcoyano a Ontinyent (0-0)

Empat sense gols entre Alcoyano i Ontinyent a La Vall d'Albaida. Els de Vicente Mir no han tingut massa ocasions i no han pogut perforar la porteria de Craviotto. La més clara ha sigut un tir de Nieto des de la frontal que ha eixit molt prop del travesser en el minut 35.

Quan el porter és el millor jugador d'un equip, això és sinònim de què ha hagut de rebutjar massa ocasions rivals. És el que li ha passat a l'Alcoyano davant l'Ontinyent a El Clariano en el derbi de les nostres comarques. Miguel Bañuz ha hagut d'intervenir en més d'una ocasió per evitar el gol dels ontinyentins.

Per joc, el més just ha sigut l'empat, però han sigut els de Vicente Parras els que més oportunitats de marcar han tingut, sobretot en la segona part. Encara en la primera part, Córcoles s'ha lesionat i ha estat substituït per Anaba. Només començar el segon temps, l'Alcoyano ha aconseguit tindre superioritat numèrica en un contraatac, però Nieto i Lino no s'han entés i la jugada ha acabat en fora de joc.

L'ocasió més clara del partit l'ha tingut David Torres. L'ex davanter alcoianista no ha pogut aprofitar un retruc de Bañuz i en l'àrea menuda ha enviat el baló per dalt de la porteria. 'San Miguel Bañuz' també ha hagut de parar més ocasions, sobretot tir des de la frontal. En l'aspecte defensiu, l'absència de Ruso no s'ha notat pràcticament en l'eix de la defensa i Primi i Fomeyem han tingut molt bona actuació.

Els vora 100 aficionats del Deportivo que s'han desplaçat a El Clariano no han deixat d'animar als seus, encara que han cantat en algunes ocasions 'Vicente vete ya', mostrant el seu desacord amb el plantejament del míster valencià i els resultats roïns que deixen a l'equip a dos punts del descens.

L'Alcoyano rebrà al filial del Vila-Real a El Collao el diumenge 3 de febrer a les 17:15 h. El submarí groguet és l'actual líder del grup i un dels ferms candidats a ocupar llocs de play-off a Segona A.