Barça vs Alcodiam: Pluja de gols en el primer partit de play off (11-1)

• Guiri, va parar un total de 30 boles en el partit, que van evitar una golejada major.
  • El pròxim partit serà el diumenge 12 de maig en el Miguel Sarasa a les 12.30 hores.

L’Alcodiam va lluitar per emportar-se el primer partit de quarts de final de play-off, però el gegant del Barça va resultar imbatible en el Palau i va véncer als de Pastor per una diferència de 10 gols. Guiri, amb les seues 30 parades, va evitar una golejada major.

Tots dos conjunts van iniciar aquesta fase posterior a la lliga regular amb l'ambició de guanyar. El Barça amb la meta d'assegurar-se la victòria abans de trepitjar en la volta el Miguel Sarasa, el pavelló temut on no aconsegueixen una victòria des de 2018, i l’Alcodiam amb l'objectiu de jugar amb més tranquil·litat el diumenge que ve 21 de maig a casa.

El P.A.S Alcoi va fer notar la seua fam de gols des del primer segon del partit i, va ser ni més ni menys que en el minut dos, quan els de Lorenzo Pastor van inaugurar el marcador. Caco Ceschin amb un tir confiat va agafar desprevingut a Sergio Fernández, que res va poder fer per a frenar la bola.

El Barça va tindre una ràpida rèplica i en la següent jugada Joao Rodrigues va agafar la davantera i va empatar l'electrònic (1-1).

El partit va continuar dinàmic i, encara que el Barça no va ser inferior, el l’Alcodiam va fer patir al local. El P.A.S Alcoi és un dels dos equips que ha empatat al líder de la Parlem Ok Lliga en la temporada 22/23 i això és una espina clavada per als de Barcelona.

L'equip culer va tindre una oportunitat d'or per a avançar-se en el marcador quan Gonzalo Pérez li va passar erròniament la bola a Ignacio Alabart, que va col·locar sense problemes el 2-1. Des d’eixe moment fins al final del partit, l’Alcodiam ja no va tornar a agafar la davantera.

Malgrat la intensa competició, els punts del Barça van ser imparables i poc després arribava un 3-1 que no han pogut evitar ni Ivan Morales ni Caco Ceschin.

A falta de 7 minuts per a la fi de la primera part i ja amb els nervis florint, Pastor demanava a les seues jugadors “possessions més llargues de 40 segons, perquè així les oportunitats arribarien a porteria”.

Per contra, el Barça no va parar forçar l'atac i els visitants a poc a poc es van anar desinflant. A 35 segons del final del primer temps Tutti Baieli va agafar de la samarreta a un culer i l'àrbitre va xiular penal. Guiri va parar sense problemes el llançament de Joao Rodrigues, però l'àrbitre va decidir anul·lar el tir, per la qual cosa es va repetir. Els jugadors de l’Alcodiam, descontentaments amb la decisió, van reclamar, però de res van servir les seues protestes. Per sort, l’Alcodiam té una de les joies dels penals i “Sant Guiri” va tornar al seu equip d'un altre gol. Amb el marcador 3-1 arribava el final de la primera part.

El cicló del Barça, malgrat la davantera numèrica, va voler retallar encara més les diferències en el marcador i va aconseguir afusellar l’Alcodiam sense problemes. A mesura que passaven els minuts, més facilitat van tindre els culers d’encertar a porteria, fins a arribar al resultat final de 11-1.

Poques van ser les oportunitats que va generar el P.A.S Alcoi en aquesta segona part, plena de gols blaugranes, però dels locals. Per sort, l'estrela alcodiamista del partit, Guiri, va parar un total de 30 boles en el partit, que van evitar una golejada major.

Amb aquest resultat, el Barça compleix els seus deures i s'aproxima a l'objectiu de reconquerir la corona de la lliga després de perdre-la el curs passat.