Braulio li dóna 3 punts d'or i tranquil.litat a l'Alcoyano en el camp de l'Espanyol B (0-1)

Foto del Twitter del CDA

Tres punts que allunyen els de Mir del descens. La situació era crítica.

Triomf per a la tranquil.litat l'aconseguit pel Deportivo a la ciutat esportiva Dani Jarque de Barcelona amb un solitari gol del canari Braulio. 3 punts que són una autèntica injecció d'oxigen per a l'equip, que -ja era hora- tindrà una setmana tranquil.la.

L'Acoyano respira amb aquest triomf treballat on ha rendibilitzat al màxim el seu atac, perquè només ha xutat una volta entre els tres pals en tot l'encontre. Amb una defensa justa, han aconseguit mantindre la porta a zero. Cal lamentar la nova lesió, en aquesta ocasió de l'extrem madrileny, Nieto.

L’arrancada del partit de l’Espanyol ha estat molt intensa. Els periquitos s’han llançat descaradament a l’atac i un dels seus primers xuts s’ha estavellat en el pal alt per part de Moha.

La primera notícia del partit era negativa. En el minut 30, l’extrem dret Nieto, es trencava muscularment i engreixa l’infermeria blanc i blava. S’uneix a Córcoles, Ruso, Fomeyen i Pino, que es va lesionar dissabte de matí.

En el 44, Bañuz salvava l’Alcoyano amb una de les seues mans miraculoses en traure un xut creuat i ben intencionat de Moha, el millor dels periquitos.

La segona part no ha pogut començar millor. Braulio feia el 0 a 1 en aprofitar una passada de precisió d’Òscar Díaz que creuava a la perfecció sense que Edu poguera fer res per evitar el gol. Era la primera aproximació a porta del Deportivo.

L’Espanyol ha començat a apretar -no tenia més remei- sobretot amb Moha com a home més destacat, però la defensa alcoianista ha estat molt contundent i segura, sobretot Barreda i Hermosa.

Al voltant de la mitja hora de la segona part, es produïen dues jugades seguides compromeses per a l’arc de Bañuz. El porter d’Elx treia una altre baló enverinat en el 29 i Nil tirava fora incomprensiblement fora un baló que es cantava gol. Els jugadors de l’Espanyol han reclamat en el 82 un possible penal en l’àrea de Bañuz que l’àrbitre no ha xiulat.

Els 4 minuts de descompte han estat d’infart tot i que l’Espanyol no ha tingut cap ocasió realment clara.

Alcoyano: Bañuz, Barreda, Navarro, Primi, Hermosa, Anaba, De Lerma, Nieto (Óscar Díaz), Vicente, Lino (Rubio) i Braulio (Omgbà).

També estaven a la banqueta el porter suplent Ortega, el juvenil Felipe i Eldin.

Espanyol B: Edu, Víctor, Nil, Iago, Nacho, Pol, Doncel, Soria, Campuzano, Bermejo i Moha. A la banqueta: Adri, Álex, Damià, Jofre, Manchón, Max i Ferrán.