Imatge del partit entre l'Olleria i el Castellonense. Foto: Iñaki Gómez
  • L'Olleria CF 0 UD Castellonense 4
  • A la mitja part ja anaven 0-3
  • Dues expulsions molt rigoroses van marcar els minuts finals

Matinal per oblidar a La Solana tant per l'ampli resultat encaixat com per les dues expulsions produïdes en els minuts finals. El Castellonense va encarrilar el duel molt aviat i va saber gestionar el partit a la perfecció.

Molt prompte se li van canviar els plans a l'equip entrenat per José Jaime Alemany, ja que no s'havia complert ni el segon minut de joc quan una combinació a la frontal va acabar amb una passada de Joe Winstanley per a que Diego Fuster l’enganxés de manera brillant. L'Olleria va anar millorant però el que va arribar va ser el 0-2 al 12', quan Joe Winstanley va disparar després internar-se per la dreta, però després del gran aturada de Dani Cerdá, Jony va caçar la pilota i va anotar a plaer.

Màxima efectivitat del Castellonense en la primera mitat

Amb aquest avantatge, el Castellonense es va mostrar molt còmode, liderats en defensa per dos centrals ex Atzeneta i Benigànim com són Pablo Bonet i Alberto Sanchis, i van deixar que fos L'Olleria el que tingués el control de la pilota. Van destacar en els de casa una deixada de Rafa Gil en la que Pitu no va trobar porteria (15') i un xut creuat d'Emilio Gil (28'), però el que va tornar a colpejar va ser el Castellonense en una contra elèctrica i fulgurant que va culminar el gran protagonista de la primera meitat, Joe Winstanley, al minut 40.

Després del descans i amb un resultat tan advers, L'Olleria es va bolcar amb la intenció de marcar el més aviat possible. Van poder aconseguir-ho primer Rafa Gil amb un tret en semi-caiguda que va obligar a Cristian a parar en dos temps (48'), i després Marco Ferrer després d’una pilota rebutjada en un córner (54'), però la més clara va ser de el propi Rafa Gil en el 55', quan després d'un exquisit centre de Guillem Badenes va rematar de cap fora en una posició molt franca.

Rafa Gil va tindre la més clara en el 55’

El Castellonense, tampoc va renunciar de el tot a l'atac buscant aprofitar algun desajust de l’Athletic, i prop va estar de marcar Diego Fuster en una contra (58 '), però el 0-4 va arribar ja al 69' per mediació d'un dels jugadors més contrastats de Preferent que avui havia partit des de la banqueta, Marcos Campos, que va marcar un autèntic golàs de volea. Tot i el marcador tan contundent, L'Olleria no es va rendir en cap moment i va poder marcar el de l'honor.

Javi Balbastre, davanter juvenil de Benigànim recent fitxat, va poder marcar al minut de debutar, però no va aconseguir connectar amb encert una gran passada entre línies de Raúl, mentre que una baixada d'Emilio Ortolà 'Gatu' la va aprofitar Rafa Gil per realitzar un potent tir que es va estavellar a l'escaire, tot i que l'acció va quedar invalidada al considerar que hi va haver fora de joc.

Ricardo Gil ‘Riki’ i Canet van ser expulsats de forma rigorosa

Acció molt protestada, encara que més ho van ser les dues expulsions posteriors, ja que Ricardo Gil 'Riki' va veure la segona groga després d'una falta al centre de camp, i Canet, que gaire bé portava tres minuts sobre la gespa, va veure la vermella directa després una dura entrada, sent decisions molt rigoroses que penalitzen a L'Olleria en la seva pròxima cita. Cal remarcar per últim que amb dos menys va poder marcar el 4-1 Manolo, però el seu xut llunyà es va estavellar al travesser.

Àmplia derrota de L'Olleria davant d'un sempre potent Castellonense que va demostrar la seva enorme efectivitat traient un gran partit a les seves ocasions del primer temps per així poder gestionar el xoc a la perfecció. Victòria de líder per a l'equip entrenat per Iñaki Rodríguez, que aprofiten els resultats per arrabassar la primera plaça a el Muro, mentre que els de La Vall d'Albaida cauen fins a la desena plaça de cara a una altra cita complicada, ja que a la Jornada 18 visitaran al quart, el Sueca, que el dissabte va empatar en casa d’un necessitat Enguera (0-0).

Fitxa tècnica:

L'OLLERIA CF: Dani Cerdá; Manolo, Raúl, Ricardo Gil 'Riki', Marco Ferrer; Emilio Ortolà 'Gatu' (Canet 81'), Emilio Gil; Cristian (Javi Balbastre 71'), Guillem Badenes (Jean Paul 71'), Pitu (Domi 81'); i Rafa Gil.

UD CASTELLONENSE: Cristian; Bryan, Alberto Sanchis, Pablo Bonet (Ramsés 56'), Marcos Castells (Chuso 67'); Jesús Prats, Nico Cháfer; Joe Winstanley (Edu Casanova 67'), Jony (Jordi 56'), Tobías; i Diego Fuster (Marcos Campos 61').

GOLS: 0-1 Diego Fuster (1'), 0-2 Jony (12'), 0-3 Joe Winstanley (40'); 0-4 Marcos Campos (69').

ÀRBITRE: Mariano Esteban López. Amonesta als visitants Jony (15'), Pablo Bonet (34') i Chuso (77'). Apart, va expulsar per doble groga al local Ricardo Gil 'Riki' (59' i 76') i per roja directa al seu company Canet (84’).