L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

De Lerma no ha estat presentat

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Cap dels dos equips ha tingut massa ocasions en els primers 45 minuts, però han sigut els d'Alcoi els que han dominat la primera part del matx. L'ocasió més clara de la primera part ha sigut la d'Óscar Díaz a baló parat que prop ha estat de posar per davant als de Parras en el minut 4. En el minut 39, Acevedo ha rematat a les mans del porter.

Només començar la segona part, l'àrbitre ha xiulat un penal del porter Álvaro sobre Óscar Díaz. Ñíguez ha executat la pena màxima amb tranquil·litat i ha enganyat al porter. Amb un Castelló KO, Fran Machado ha pogut fer el segon. A soles dins l'àrea ha llançat el baló desviat.

El gol del Castelló ha arribat també de penal. Muguruza ha enviat el baló al pal però finalment ha entrat en la porteria de José Juan en el 60. Ningú imaginava el que estava a punt d'ocórrer. Només 3 minuts després, Serra s'ha tret un potent tir llunyà que ha entrat per l'escaire i José Juan no ha pogut fer res per evitar el segon del Castelló. Després del segon gol, moments d'incertesa per al Deportivo que no ha sabut empatar el partit amb el carrusel de canvis.

ALINEACIONS

CD Alcoyano: José Juan, Devesa, Garcés, Navarro, Pablo Carbonell, Jony Ñíguez, Fran Machado, Acevedo, Ruba, Ósar Díaz i Pau Franch. Des de la banqueta han jugat Chato, Josué, Aracil, Antón, Lara, Peiró i Raul González

Castelló: Álvaro, Regalón, Satrustegui, Carles Salvador, César, Alfredo, Íñigo, Víctor, Calvera, Jorge i Muguruza