Colp sobre la taula de l’Ontinyent 1931 golejant al Deportivo Ontinyent

• Ontinyent 1931 CF 4 CD SB Ontinyent 1
  • Les jugades combinades dels de Roberto Bas han sigut clau
  • El Deportivo ha millorat amb els canvis, però no han aconseguit retallar distancies

Victòria contundent de l’Ontinyent 1931 per a demostrar que són l’equip més fort de la categoria, deixant molt de cara l’ascens a la Regional Preferent.

Les combinacions de l’Ontinyent 1931 han estat letals

El partit ha començat amb un ritme frenètic, fins al punt que encara no ha passat ni del primer minut i una ràpida internada de Lluís Felipe ha acabat amb penal de Capone que el mateix atacant de l'Ontinyent 1931 ha convertit en el 1-0. Ha respost al 7’ Antonio amb un xut creuat des de fora de l'àrea en el que Ivelin Popov ha hagut de fer una gran aturada, però l'empat no ha trigat a arribar traient-li partit a que els locals portaven minuts amb un jugador menys mentre el nou fitxatge, Francesc, estava sent atès després de sofrir un cop al nas. D’aquesta forma, en el minut 12 el ‘Pitxitxi’ Cambreta ha caçat dins de l'àrea un rebuig després d'un córner i no ho ha desaprofitat.

Tres minuts més tard una jugada combinada en els locals ha acabat amb un centre d'Omar Cortés al pal curt en el qual Alberto Osoro ha rematat fora, mentre que al 19’ ha estat Jorge García el que ha obligat a Javi Payá a estirar-se per aturar un potent xut llunyà. Amb una intensitat màxima han anat succeint-se els minuts fins que al 27 una altra gran jugada combinada de l'equip dirigit per Roberto Bas ha acabat amb Lluís Felipe assistint a Pablo Francés per anotar el 2-1. A partir de la mitja hora el ritme s'ha calmat i l'únic destacat ha estat una altra jugada de tiralínies de l'Ontinyent 1931 en què Omar Cortés ha centrat i Francesc ha vist com Javi Payá realitzava una altra gran parada.

El Deportivo Ontinyent ha revolucionat el partit amb el triple canvi

Només començar la segona part Pablo Francés ha marcat el 3-1 aprofitant un centre d’Omar Cortés en el que Francesc l’ha deixat passar i l’extrem esquerre, després de retallar en l’àrea, ha enviat al fons de la xarxa. I podria haver arribat el quart al minut següent, però aquesta vegada Pablo Francés no ha estat encertat en el mà a mà amb el porter. Amb un resultat tant advers, Natxo Cantó se l’ha jugat amb un triple canvi que ha tingut el seu efecte, ja que el Deportivo Ontinyent ha millorat moltíssim.

Les ocasions a partir d’aquest moment han sigut per als visitants, com un remat de Cambreta a passada d’Oriquin (58’), un remat d’Orquín després d’una falta penjada per Mendi (59’) i la més clara, un centre de Mata en el que Javi Francés, en posició totalment franca, ha rematat fluix, intervenint en totes Ivelin Popov en molt d’encert. Apart també s’ha reclamat una falta en la frontal sobre Cambreta quan es quedava sols (61’) i un penal per mans d'Alberto Osoro, sent molt nombroses les protestes del Deportivo Ontinyent en el segon temps. No obstant, el que ha arribat ha sigut la sentència definitiva en un desajust dels visitants en el que Quico Vidal ha acabat fent la passada de la mort per a que Omar Cortés marqués el 4-1 definitiu.

L'Ontinyent 1931 encarrila el seu ascens a Preferent

Gran victòria de l’Ontinyent 1931 per a seguir amb el ple de triomfs, tancant la primera volta amb 13 de 13 i deixant al seu rival directe a 7 punts, encarrilant l’ascens que sols aconseguirà el campió del grup ja que aquesta temporada sols puja un equip i no hi ha promoció d’ascens. Per la seua part, el Deportivo Ontinyent encaixa la seua primera derrota de la temporada en un moment poc oportú, però no té altra que refer-se el més aviat possible de cara a la segona volta reduïda que arrancarà en dos setmanes.

Fitxa tècnica:

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Jorge García, Pau Sanchis, Marc González, Rafeta; Omar Cortés (Martín Nebot 87’), Diego Cambra (Quico Vidal 71’), Alberto Osoro, Pablo Francés (Marc Pomer 79’); Lluis Felipe i Francesc (Mateo 87’).

CD SB ONTINYENT: Javi Payá; Álex Cambra, Capone, Iñaki Gandía (Sergio Mateu 82’), Adri (Mendi 56’); Bernat (Pablo Orquín 56’), Antonio, Javi Francés (Manel Tomás 82’), Víctor Serra (Chorques 56’); Mata i Cambreta.

GOLS: 1-0 Lluis Felipe de penal (1’); 1-1 Cambreta (12’); 2-1 Pablo Francés (27’); 3-1 Pablo Francés (50’); 4-1 Omar Cortés (83’).

ÀRBITRE: Pablo García Calabuig. Amonesta als locals Rafeta (55’), Alberto Osoro (65’) i Marc González (71’); i als visitants Antonio (8’), Capone (19’), Adri (35’), Bernat (47’), Álex Cambra (71’), Cambreta (73’), Mata (76’) i Iñaki Gandía (80’).