Continua la mala ratxa de l’Alcòdiam. 1-3 davant el Voltregà

Gonzalo Pérez ha pogut empatar el partit, però ha errat un penal a falta de 2 minuts per al final.

El PAS Alcoi ha patit una derrota dolorosa al Pavelló Miguel Sarasa. Els de Lorenzo Pastor ja fa alguns partits que no guanya entre la lliga regular i els partits de competició europea. El gol de l’Alcòdiam davant el Voltregà ha sigut de Gonzalo Pérez.

L’Alcòdiam ha eixit d’inici amb Guiri en porteria, Ferran Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez i Caco. Alcoyano i Alcòdiam han jugat a la mateixa hora i ambdós equips han tingut el resultat: la derrota.

La mala ratxa del PAS Alcoi ha fet que l’Alcodiam baixe fins a la 9a posició després de perdre contra el Voltrega, tercer classificat de la lliga regular. La primera part ha finalitzat sense gols, però només començar la segona, els catalans han et dos gols, obra de Jordi Burgaya i Àlex Rodríguez. Quan faltaven 15 minuts, Gonzalo Pérez ha retallat distàncies posant l’1-2.

Els minuts finals del partit han sigut d’infart. Quan faltaven 2 minuts, el mateix Gonzalo Pérez ha pogut empatar el partit, però ha errat el penal. En la següent jugada, el Voltregà ha sentenciat el partit i els 3 punts se’n van cap a Catalunya.

El pròxim partit del PAS Alcoi serà davant el cuer, el Mataró, que només ha guanyat 2 partits.