Derrota de l'Eset davant el NB Torrent que complica molt la salvació

Alberto Aleman va ser el màxim anotador de l'Eset.
  • L'Eset 64 NB Torrent 66
  • El conjunt ontinyentí té molt complicada la salvació

Derrota dolorosa de l'Eset Ontinet davant el NB Torrent el que suposa una bufetada molt gran en la lluita per mantenir la categoria en lliga EBA.

Els ontinyentins, que van tindre la baixa de Kilian Riverol, van perdre una oportunitat magnifica per retallar la distància amb els equips que marquen la salvació.
Una confrontació que va estar controlada pels ontinyentins en el primer quart amb avantatges de fins a set punts (17-10) Una vegada més, la mala gestió i la falta d'encert van tirar per la borda el matalàs dels col·legials un fet que va aprofitar el Torrent per injectar un parcial de 13 a 22 que va deixar el marcador al descans amb un inesperat 34-38.
Els de Nico Sánchez van recuperar el crèdit al tercer quart, recuperant el lideratge en el lluminós, 54 al 50 al final del tercer període que feia abraçar esperances de victòria. El quart decisiu va estar força igualat amb alternatives curtes en el resultat, però que per desgràcia per als interessos dels ontinyentins es va decantar per NB Torrent que va deixar molt tocada a la parròquia blanc-i-blava.
Nico Sánchez lamentava la derrota en un encontre en què 'no hem estat encertats en el tir exterior, per dins no hem sabut dominar tot i ser superiors en el joc interior. El NB Torrent és un equip lluitador i molt intens i ens ha guanyat la partida'. Pròxim partit aquest dissabte davant el Picken Claret a les 19 hores.