Derrota inesperada, però merescuda de l'Eset Ontinet davant l'Alcora

Iván Catalá, en una imatge d'arxiu. Foto: Vicent Gandia
  • Alcora 88 Eset Ontinet 77

Derrota inesperada de l’Eset davant l’Alcora, cuer d’aquesta fase de descens abans de jugar contra els ontinyentins, per 88 a 77. Des del primer minut, els jugadors de Nico Sánchez van ser esborrats de la pista tan des del perímetre com baix de la cistella

L’Alcora va signar uns números fantàstics, impropis d’un equip que sols havia guanyar dos partís, un a la fase regular i altra la de descens. De fet, al descans el quadre d’Antonio Cano havia anotat 10 triples de 16 intents, amb un estratosfèric Daniel Bagan amb 6 encerts de 7 que va deixar el marcador en un aclaridor 48 a 30,. A més de la clarividència de l’Alcora des dels 6.75 metres, els locals van trobar moltes facilitats en el pal baix on es va notar molt la baixa d’Andy López.

Amb el partit molt costera amunt, els col·legials reaccionaren, però no amb el suficient encert com per a fer perillar una victòria de l’Alcora que es va celebrar amb molt d’entusiasme davant la decepció del components d’un Eset que tenia marcat el partit de l’Alcora com a un de les confrontacions que s’ha via de guanyar.

Nico Sánchez lamentava esta derrota a causa de ‘guanyar-nos el rebot ofensiu. Esta vegada sí puc afirmar que s’ha notat la baixa d’Andy perquè els dos màxims anotadors de l’Alcora eren interiors’. Uns aspectes que es van afegir a la ‘hipermotivació del rival que han jugat més que nosaltres’ comentava Nico que reconeixia que remuntar 18 punts de diferència ‘mentalment és molt complicat’.

Pel que fa a l’anotació de l’Eset Ontinet fou la següent: Matias Boho (17) Kadasi (16) Alberto Alemán (16) Felix Climent (15) Enrique Pérez (4) Nacho Castelló (3) Iván (2) Kilian (2) Gonzalo Amador (2)

El pròxim partit dels ontinyentins serà aquest diumenge 28 de març a les 18.30 davant el NB Torrent, el qual suma una victòria més que l’Eset. Caldrà veure si, Nico Sánchez pot recuperar a Andy López així com disposar d’un Kilian Riverol i a Matias Boho amb òptimes condicions.