Derrota preocupant del Club Deportivo Ontinyent a l'últim partit de pretemporada

• Club Deportivo Ontinyent 2 - Villena CF. 5
  • Els ontinyentins comencen la temporada la setmana que ve

L'últim encontre abans de començar la temporada 21-22 s'ha jugat aquesta vesprada de dissabte, a les 17.30 hores, als camps de la Puríssima de la capital de la Vall d'Albaida.

El partit ha començat malament per als ontinyentins, que al minut 1 ja anaven perdent 0-1. I malgrat els intents dels locals per empatar el marcador, al minut 14 ha arribat el 0-2 després d'un penal comés pels d'Ontinyent.

La mitja hora restant de la primera part ha seguit amb el domini dels de Villena, cosa que s'ha vist al marcador. Al minut 34 ha arribat el 0-3 després d'una errada del porter local i sis minuts després, els visitants han posat el 0-4, resultat amb el que se'n han anat al descans.

A la segona part els ontinyentins han eixit més motivats i amb ganes de fer gol, i amb els canvis, la intensitat i el joc dels locals ha millorat. I tot i l'esforç, els gols dels locals han arribat als últims cinc minuts del partit, posant el 2-5 final al marcador.

L'última imatge dels locals abans de començar la temporada el cap de setmana que ve mostra que han de canviar un poc les coses per començar a obtenir bons resultats.