Dos errades defensives penalitzen a un L’Olleria que ja te al seu primer renovat

Acció del partit intersetmanal | Foto: Iñaki Gómez
  • L’Olleria CF 0 UD Rayo Ibense 2
  • La segon part ha sigut espectacular, amb ocasions per als dos equips
  • La noticia positiva del dia ha sigut la renovació de Emilio Ortolà ‘Gatu’

Si en els anteriors partits la tònica dominant havia sigut l’infortuni dels gols en pròpia, ahir el partit va quedar totalment marcat per dos errades defensives comeses en la primera part.

El partit ha començat amb el Rayo Ibense millor plantat, encara que amb el conjunt local defensant bé i concedint una sola ocasió clara en els primers compassos, quan al 9' una falta ha estat rematada pel central Javi fregant el pal. A poc a poc ha anat controlant més la pilota L'Olleria, que al 29' ha gaudit d'un córner llançat per Pitu que Emilio Ortolà 'Gatu' ha rematat al primer pal, però l'ha tret la defensa d'un Rayo Ibense que tres minuts després ha pogut avançar-se en una altra falta que aquesta vegada han rematat entre pals, però Dani Cerdà ha tocat justet per a que es desviés i el cuir copegés a la fusta.

El Rayo Ibense estava sent millor en la primera part, però tot apuntava al 0-0

Just quan L'Olleria havia aconseguit treure la pressió de sobre, ha arribat la primera jugada desencertada de la tarda, quan intentant treure la pilota jugada des de darrere, el visitant Devesa ha robat el cuir pràcticament a la frontal i el veterà i històric ex de l'Alcoyano no ha fallat en l'un contra un. A més, tan sols tres minuts després una altra acció similar, però aquesta vegada inclús dins de l'àrea, ha acabat amb el 0-2, sent aquest cop Javi Navarro 'Cutri' qui l'ha aprofitat.

Després del descans, l’equip dirigit ahir per Roberto Carlos Navarro degut a la recent paternitat de José Jaime Alemany, ha canviat el xip i s’ha viscut una segona part en la que han buscat de forma més directa la porteria amb la intenció de marcar ràpidament un gol que els fiqués en el partit, fet que també ha provocat més espais en defensa i que el Rayo Ibense també tingués una gran quantitat d’ocasions clares, com una del capità ‘Cutri’ que ha parat Dani Cerdà (46’) o una falta rematada per Adri que s’ha passejat (53’).

La segona part podria haver acabat 3-3 o 4-4 perfectament

La primera per a L’Olleria en el segon temps ha sigut molt similar a les dos que han cedit en el primer temps, ja que Pitu ha aconseguit robar-li el cuir al porter a la altura de córner, però la seua passada de la mort l’ha neutralitzat la defensa en el 59’. Al següent minut arribava la rèplica en una deixada de Rafa Pina que Anto, en posició molt franca ha enviat alta, mentre que en el 68’ era el local Eric Valiente el que xutava fregant el pal després d’una passada de Juanito, a lo que replicava Adri en altres ocasions claríssimes per al Rayo Ibense en el 70’ i en el 72’.

En els minuts finals els d’Ibi ja han renunciat a l’atac i s’ha demostrat que la sort no estava de part de L’Olleria en aquest encontre, ja que han tingut encara més ocasions però al final no ha arribat el gol, principalment gràcies al porter Alfredo, que ha estat molt encertat. En el 73’ li parava un tir llunyà però perillós a Emilio Gil, en el 75’ feia una gran aturada a Juanito i en el 80’ tornava a aparèixer després d’una gran internada de Cristian, qui també ho ha provat en el 88’, però aquesta vegada ha colpejat en el lateral de la ret. En el 90’ el visitant Joshua ha desaprofitat un mà a mà i la última ha sigut per a Eric Valiente, però el seu tir l’ha tocat la defensa per a enviar a córner.

Primera renovació confirmada de cara a la pròxima temporada

Derrota marcada per dos jugades puntuals en una primera part que podria haver acabat 0-0 perfectament, mentre que el segon temps ha sigut digne d’un 3-3 com a mínim. Ara tocarà recarregar piles ràpidament per a afrontar altre complicat duel en el que visitaran al Muro el diumenge a les 18:00 hores, enfrontant-se a altre equip que encara te opcions de promoció i al que sols li val guanyar per a mantenir-les.

Per la seua part, L’Olleria afrontarà esta cita mantenint la sèptima posició, ja que tant el Canals com l’Alberic també van perdre ahir, i també ho farà amb el primer jugador confirmat per a la pròxima temporada, ja que després del partit es va anunciar la continuïtat d’un dels capitans i emblemes d’aquest equip, Emilio Ortolà ‘Gatu’. El migcampista de Llutxent, que va ser un dels artífex del retorn a Preferent de la campanya 2017/18, seguirà defenent l’escut de la que ja considera com la seua segona casa.

Fitxa tècnica:

L'OLLERIA CF: Dani Cerdà; Canet, Ricardo Gil (Juanito, 46'), Domi, Marco Ferrer (Ferran, 82’); Emilio Gil, Emilio Ortolà 'Gatu'; Eric Valiente, Pitu (Enrique, 62’), Rafa Gil (Cristian, 62’); i Javi Balbastre (Marc, 62’).

UD RAYO IBENSE: Alfredo; Bari (Cristian, 58’), Adri, Javi, Alexis; Víctor (Martín, 83’), Santi, Devesa, Anto (Banderas, 70’); Javi Navarro 'Cutri' (Omar, 70’) i Rafa Pina (Joshua, 83’).

GOLS: 0-1 Devesa (35’); 0-2 Javi Navarro ‘Cutri’ (38’).

ÀRBITRE: Jorge Leal Gandia. Amonesta als locals Emilio Gil (37’), Domi (52’), Emilio Ortolà ‘Gatu’ (54’) i Cristian (71’); i als visitants Bari (25’), Adri (26’) i Cristian (73’).