Alcoi
El temps

El Barça imposa la seua llei i castiga l'Alcòdiam (8-1)

• Baieli ha fet el de l'honor. Guri, el millor

El millor és que ja ha passat. La dolorosa visita al Palau Blaugrana ja és història i el resultat, potser no tan voluminós, però esperat. Tuti Baileli ha fet el gol de l'honor dels de Lorenzo Pastor, que no han tingut molt a fer. El porter, Guiri. com quasi sempre, el millor.

Guiri ha evitat una major golejada amb actuacions estel·lars sobretot en la primera part, però el cert és que, amb el 7 a 1 al marcador, Lorenzo Pastor ha decidit donar minuts i el premi de jugar en el santuari del Barça al segon porter, Marc Castañer.

Ha arrancat el partit el PAS molt seriós i plantant cara els catalans. Fins i tot prenent la iniciativa. Però la lògica s'ha imposat i els gols han anant caiguent a poc a poc, sense que res pogueren fer davant una superioritat tan clara i uns jugadors com els del Barça, internacionals i més que experimentats.

Morales, Baieli i especialment Guiri. han estat els millors pel PAS. El Barça a poc a poc ha arraconat els de Pastor i els ha anat castigant especialment amb jugades personals i tirs imparables.

La primera part ja ha acabat amb 4 a 0 al marcador. Impossible. Amb el futur de l'encontre aclarit, l'Alcòdiam ha jugat -potser- més relaxat. Així, Baieli ha fet el 5 a 1 de falta directa. El partit ha acabat mansament amb el 8 a 1 i la derrota incontestable.

Els autors dels gols del Barça han estat: Alabart, Bargalló, Roca, Llorca i Pascual (3).