El Benigànim CF manté el lideratge després de vèncer 3-0 l’Aielo

Carles Pat i Ramonet han estat els responsables dels tres gols del Benigànim CF.
  • Carles Paz, qui ha estat l’autor del primer gol, ha hagut d’abandonar el terreny de joc per rebre la segona targeta groga al minut 35 de la primera part.
  • La qualitat de Ramonet ha sigut clau per a sentenciar el partit en la segona part. Al minut 57, de cap, i al minut 82, de tir directe, el jugador de Benigànim ha ampliat la diferència al marcador.

Aquest diumenge de matí, a les 11.30 hores, el Benigànim CF ha rebut el CF Aielo en el partit de la jornada 13 de la 2ª Regional. El partit ha finalitzat amb el 3-0 a favor de l’equip beniganí.

Des del començament del partit, sobre la gespa de Benigànim es respirava un ambient intens com a conseqüència del derbi valldalbaidí que ha enfrontat el Benigànim CF i el CF Aielo. Tot i la força que han demostrat ambdós equips des del primer minut, els locals s’han mostrat superiors.

Carles Paz, qui ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 35 de joc per veure la segona targeta groga, ha estat l’encarregat (minuts abans de l’expulsió) d’obrir el marcador a favor del Benigànim CF. El primer dels gols ha arribat després de l’intent de Josep de trobar la xarxa aielonera. Després de regatejar un defensa, el baló de Josep s’ha estavellat al travesser, trobant el rebot a Carles Paz, que feia l’1-0 de cap.

Ambdós equips enfilaven el descans amb la mínima diferència a l’electrònic, tot i que era evident la superioritat de l’equip local. Mentre el Benigànim ha tingut diferents ocasions d’ampliar distàncies al marcador, l’Aielo no ha donat cap feina al porter local durant els primers 45 minuts.

Després d’una magnífica passada en profunditat cap a Josep, qui ha penjat el baló a l’àrea. El rebuig del porter no ha resultat suficient per a mitigar la intenció de fer gol dels beniganins. Després de desentendre’s del baló el porter del CF Aielo, de nou Josep ha posat un baló al segon pal que, en aquesta ocasió, ha trobat a Ramonet. Optant per creuar el baló, de cap, del palo curt al palo llarg, Ramonet feia pujar el segon gol al marcador al minut 57 (2-0).

Prop de la finalització del partit, al minut 82, una falta sobre Joel ha servit per a tallar el contraatac del Benigànim. No obstant això, de nou Ramonet, ha enviat el cuir al fons de la xarxa amb un tir directe.

Al final del partit, Pablo Iglesias, entrenador del CF Aielo contava a Ara Vall d’Albaida que l’equip ha mostrat una bona actitud al camp i s’ha mostrat intens, però, “quant al baló, aquest ha estat el pitjor partit de la temporada, únicament hem tingut ocasió amb una falta que ha llançat Navarro i s’ha enverinat, però poc més”.