El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Benigànim goleja l'Albaidense i està a un partit de l'ascens a Primera Regional

Ramonet tornà a marcar les diferències. Foto: Vicent Gandia
  • Benigànim CF 4 CD Albaidense 0
  • A un partit de l'ascens

El Benigànim CF té peu i mig en la Primera Regional després de derrotar l'Albaidense per 4 a 0 en un partit molt seriós dels deixebles de Marcos Camacho. Amb este resultat, els ganxuts aconseguirien l'ascens perdent per dos o menys gols de diferència davant el Racing Xàtiva el pròxim diumenge en el camp de la Murta.

Com ja va passar una setmana abans, el Benigànim CF va eixir molt connectat a l'encontre. Així, al cap de tres minuts, una centrada de Josep va trobar a Joel que no va perdonar i avançà els locals en el marcador. Al quart d'hora el conjunt blanc-i-roig va posar terra pel mig amb la diana de Josep que va engaltar a la gàbia un baló dividit. El domini local era proporcional a la intensitat d'un equip que acarona un ascens històric d'un club novell. La guinda a una gran primera part la va posar Ramonet, que petita se li queda esta categoria, amb un tir magistral al qual el porter Josep Lurbe no va poder fer cap cosa.
Amb els deures fets per part dels locals arribà el temps de descans. Com ja va passar al partit de la primera volta, l'Albaidense va veure una miqueta de claror respecte a una primera mitat obscura i ho va intentar en els primers intents de la represa. Un miratge sobretot després del golàs de César que va veure el porter de l'Albaidense una miqueta avançat i li va enviar un globus que va entrar en el caixó albaidí.
Un gol que va arrodonir una magnífica vesprada per als ganxuts que tenen l'ascens al seu abast, tot just en el seu primer any d'existència com a club. La final serà a la Murta diumenge a les 19.30 hores on tot està preparat per a viure una festa del Benigànim CF. Sols una hecatombe en forma de derrota per més de dos gols de diferència allunyaria als de la Beata Agnés de l'ascens.