“El CD Ontinyent té molt a dir en aquesta fase d’ascens”

El CD Ontinyent ha guanyat per 2-5 el seu segon partit de la fase d'ascens. | Foto: Alba Seguí
  • Les altes temperatures han fet que l’àrbitre aturara l’encontre perquè els jugadors s’acostaren a les seues banquetes a hidratar-se.

• Amb els resultats d’aquests cap de setmana, el CD Ontinyent suma un empat i una victòria en aquesta Fase d’Ascens a Regional Preferent.

Aquest dissabte, el Club Deportivo Ontinyent ha hagut de fer front al segon partit de la fase d’ascens a Regional Preferent. El partit disputat al Municipal Fernando Botella davant l'Alguenya ha finalitzat amb la victòria dels valldalbaidins.

A les 17.15 hores del dissabte començava l’encontre entre el CD Ontinyent i l’Alguenya CF a l’Estadi Municipal Fernando Botella, a la ciutat alacantina d’Alguenya, al sud-oest de la província d’Alacant.

Únicament han fet falta quatre minuts perquè els homes de Natxo Canto demostraren la seua superioritat sobre la gespa. Al minut 4 el CD Ontinyent s’avançava al marcador després que un defensor local tracta d’evitar, sense èxit, el gol olímpic d’Antonio, qui ha botat el córner directament entre els tres pals provocant el gol en pròpia (0-1). Prop d’arribar al primer quart d’hora de partit, Cambreta a punt a estat de fer el segon per als blancs. L’un contra un que ha tingut Cambreta davant el porter alguenyer s’ha decantat del costat dels locals.

Les ganes del Deportivo d’augmentar distàncies al marcador no cessaven a mesura que passaven els minuts, i dos minuts després de l’ocasió de Cambreta, al minut 16 de partit, de les botes de Chorques arribava el segon gol per als ontinyentins (0-2). Amb aquesta diana el davanter del CD Ontinyent suma tres gols en el que va de temporada.

Tot i la superioritat de l’equip blanc, els locals no has desistit i han insistit en la seua intenció de trobar la porteria ontinyentina. Al minut 28, la mateixa jugada que ha suposat la segona targeta groga per a Capone (i per tant la seua expulsió) ha acabat en un penal. Una pena màxima que els locals no han desaprofitat i que ha deixat els de Natxo Canto amb un jugador menys (1-2). Complida la mitja hora de partit l’àrbitre indicava l’aturada del joc perquè els jugadors s’acostaren a les seues banquetes per tal d’hidratar-se.

A falta de cinc minuts per al descans, la inferioritat numèrica dels visitants s’ha fet evident amb l’arribada de l’empat al Fernando Botella. Al minut 40 els locals aprofitaven un rebot desafortunat de la defensa ontinyentina per a col·locar el 2-2 a l’electrònic.

Però poc han durat les taules al marcador. Un minut després de l’empat de l’Alguenya Cambreta ha transformat un penal per a anar al descans amb el mínim avantatge possible al marcador (2-3).

Amb l’inici de la primera part el marcador s’ha mantingut intacte durant uns minuts després dels 5 gols que s’havien pogut veure en la primera part de l’encontre. D’igual manera que en la primera part, els ontinyentins deixaven clar sobre el terreny de joc que els 2-3 no era un resultat còmode per a ells, per la qual cosa seguien buscant augmentar distàncies.

Així, al minut 58, de nou Cambreta trobava la xarxa de la porteria local. El gol ha vingut després que Iñaki enviara el baló al travesser en rematar un córner. Cambreta no ha perdonat i ha afusellat la porteria de l’Alguenya per pujar el quart gol dels visitants al marcador (2-4).

El cinqué gol per als ontinyentins ha hagut d’esperar al minut 83. El control i domini del joc dels visitants ha sigut la causa del gol de Bernat (2-5), qui ja suma cinc gols aquesta temporada. Segons explicaven des del club ontinyentí, “el Deportivo Ontinyent ha demostrat que encara té molt a dir en la present fase d’ascens”.