El CGR Sant Jordi conclou la seua participació en el Nacional i es prepara per al Euskalgym

Les gimnastes del CGR Sant Jordi amb Artemi Gavezou, subcampiona olímpica / GGR Sant Jordi

Des del 6 fins al 9 de novembre les gimnastes de nivell base del Sant Jordi han participat en la Copa Base Individual i Campionat Nacional Base de Conjunts celebrats ambdues al pavelló Navarra Arena de Navarra.

Les categories infantils i cadets del CGR Sant Jordi, que van competir respectivament davant 103 i 105 clubs classificats de les distintes autonomies, van finalitzar en el primer terç de la taula. Les infantils Ainara Linares, Lucía Gozálbez, Lídia López, María Abad i Edurne Nicolau van ocupar la posició 32 i van obtindre la millor nota de la Comunitat Valenciana. Pel que fa al conjunt cadet format per María Muñoz, Claudia Galera, Olivia Santoyo, Claudia López i Helena Gisbert, va obtindre la sèptima millor nota de la Comunitat Valenciana i van finalitzar en la posició 28 de la classificació general. En la Copa Nacional Base Individual la juvenil Zaida Beneyto va acabar en la posició 61.

D´aquesta manera, una vegada acabat el Nacional en Navarra, les gimnastes del nivell Base del CGR Sant Jordi finalitzaran la temporada 2019 el próxim cap de setmana a Bilbao en el torneig nacional Euskalgym