El Club Gimnàstica Alcoi “El Pastoret” aconsegueix fins a 7 medalles d’or en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica artística

Leandro de la Vega, gimnasta de “El Pastoret”

El balanç dels premis va ser molt bo, ja que van aconseguir 7 medalles d'or, 8 de plata i 8 de bronze.

El Campionat d’Espanya Base i Individual Absolut de gimnàstica artística femenina i masculina es va celebrar el passat cap de setmana a Valladolid, on el Club Gimnàstica Alcoi “El Pastoret” va guanyar 23 medalles

Fins a Valladolid es van desplaçar 7 representants de "El Pastoret" per competir en el Campionat d'Espanya de gimnàstica artística. En base 3Lucía Casabuena va guanyar el títol de campiona d'Espanya en la general, gràcies a les bones actuacions que va realitzar. A més, va obtindre 2 medalles d'or i 1 de plata per aparells i, Àngela Mengual, va quedar subcampiona d'Espanya, gràcies a la regularitat mostrada en cada aparell, aconseguint 3 medalles de plata i 1 de bronze en eixos exercicis.

En base 4, Elena Llacer va aconseguir el tercer lloc de la seua categoria, mostrant molta seguretat en els seus exercicis. En base 6, Laura Mengual va quedar subcampiona d'Espanya, guanyant en els exercicis 3 medalles de bronze.

En vía olímpica 6, Aitana Morant va mostrar molta confiança i va aconseguir ser subcampiona d'Espanya en barra, i bronze en terra. En élite junior, Laura Casabuena va debutar amb una excel.lent participació i resultats, quedant la cinquena en la classificació general
I pel que fa a base 6 masculina, Leandro Ariel de la Vega va obtindre el tercer lloc en la general i va aconseguir medalla en tots els aparells, 4 d'or, 1 de plata i 1 de bronze.

Amb aquests resultats, el balanç de premis va ser molt bo, aconseguint 7 medalles d'or, 8 de plata i 8 de bronze.