El Collao duu a l'Alcoyano a la victòria final (2-1) contra el Marbella

• Cristian Herrera ha marcat el segon i s'ha dirigit a Gol B per a reivindicar allò que no havia arribat i que l'havia posat en evidència fins ara: el Gol.
  • Primers símptomes d'amor total entre afició i equip, que ja s'entenen a la perfecció
  • L'espenta d'El Collao en els últims 15 minuts ha estat decisiva per a mantindre el 2 a 1

I hui tocava que sí. De nou, gran i vibrant partit de futbol entre un Alcoyano que ha tret el 200% del seu rendiment i un Marbella que ha estat a punt de traure un punt, però que ha tastat el que és El Collao i la seua empenta. El segon gol del Deportivo, un espectacle de Cristian amb assistència d'Antón, una altra vegada el millor.

Els vora 1.800 alcoianistes congregats a El Collao han gaudit d'una interessant i vibrant nit de futbol. La nit prometia: rival de primer orde, partit nocturn de bocata i alça-piu, i l'equip ferit després de no xutar a porta diumenge passat a Eivissa.

L'entrenador ha plantejat un escenari una mica més ofensiu que altres dies, amb Losada i Lara 'a full', i Antón i Ferni repartint joc des de les bandes. Primera part molt física i en la què el Deportivo ha tingut les millors ocasions en la porta de Gol A. En el 37, un defensa visitant lí ha tret de la línia de gol un xut de Ferni, i en la següent jugada, Farru soltava un míssil que anava fora per poc. Antón ha culminat el trio d'ocasions amb un tir des de la dreta, amb rosca, que ha fregat el pal i ha acabat en treta de cantonada en tocar el baló un defensa.

Gols

La segona meitat ha estat un regal per als castigats ulls de l'afició alcoianista. El Deportivo ha eixit a mossegar i prompte ha generat perill i ha dominat el joc ofensiu al contracolp. Com qui no vol, amb sort i la col.laboració d'Àlvarez (del Marbella), al 66 arribava el 1-0. Córner de Molina que caboteja -sense voler- el jugador andalús per l'escaire. Gran alegria.

El Marbella, lluny d'afonar-se, també ha tret les dents i ha fet un pas endavant molt fort, intimidant la porta de Manu. Però en un d'eixos contracolps que ja feia Ramonet a finals dels 80, Cristian Herrera anotava el 2 a 0 en una jugada de llibre. Antón assisteix des de banda dreta a l'altura del mig del camp I Herrera cavalca en solitari cap a la porteria del Marbella. La carrera i el tir ha estat tan potent que el baló s'ha colat com un obús. Deliri al camp i Herrera que es dirigia a Gol B per a reivindicar allò que no havia arribat i que l'havia posat en evidència fins ara: el Gol.

El Marbella tampoc no s'ha rendit i ha posat la cinquena marxa. Ocasió rere ocasió ha marcat el 2 a 1 amb un xut col.locat i per l'escaire de Muñoz. Golàs. Quedaven 10 minuts més la propina. I Dorian i Ohemeng han tingut dues bones, però per sort per al Deportivo, no han entrat. A la fi, festa a El Collao i primers símptomes de connexió total entre afició i equip. De nou El Collao ha estat determinant amb l'espenta en eixos últims minuts de supervivència al marcador.

Pel Deportivo han jugat: Manu, Ferru, Atienza, Antón, Molina, Ferni, Lara, Imanol, Eneko, Losada i Granero. També han participat Primi, Albisua, Herrera, Niang, Sergi i Rojo.