El Collao entra en depressió. Alcoyano 0-1 Osasuna Promesas

Foto de Mireia Martí
  • El Deportivo ha merescut almenys empatar, però la piloteta no ha volgut entrar
  • La bona notícia és la tornada de Carbonell i Imanol

Impossible anotar un gol, ni a l'arc de Sant Martí. El Deportivo ha tornat a perdre en casa contra el filial de l'Osasuna en un partit horrorós fins que al 70, Imanol i Pablo Carbonell han entrat al camp en superar les seues respectives lesions. Eixos últims 20 minuts han estat d'assetjament total amb ocasions clares per a Alcaina i Rubio. Però la piloteta no ha volgut entrar.

Finalitza la primera volta amb números que freguen la salvació. Diuen que amb 50 punts et quedes en Primera REF. El Deportivo tanca el període amb 24. Però la sensació a El Collao és de depressió. Les graderies han perdut força i la jornada vespertina tampoc acompanya. Mala barraca amb una primera part per a oblidar i amb un equip que segueix sense idees ni mig del camp. Per sort, la defensa ha estat millor que les darreres setmanes.

L'Osasuna, amb molt d'ofici, ha marcat el gol (Pau) en el 15' i ha plantejat un sistema defensiu molt fiable. Amb moltes ajudes i avançant-se sempre en iniciativa a la lluita pels balons dividits. Sempre han guanyat els rojos en la lluita, cosa que ha desesperat prou el fidel públic de El Collao, que ha acomiadat, tot i no guanyar des del 26 de novembre (3-0 al Calahorra).

Liberto ha tornat a casa, i el van presentar oficialment divendres passat sense avisar als mitjans de comunicació. I la seua pinta és boníssima Elèctric i molt col.laboratiu. Com Moyita, que està demostrant que és un gran jugador. Els dos han tornat boja la defensa de l'Osasuna en moments puntuals de la primera part. De fet, Liberto ha tingut l'1 a 1 en el 20', però la seua definició en boca de gol l'ha aturada molt bé el porter osasunista.

A banda del gol, els de Pamplona no han fet res. Perdre temps i intentar sorprendre al contracolp sense èxit.

Al 70, Parras ha tret Imanol i Pablo Carbonell. Els dos (recuperats de lesions), amb Rubio, han estat tres reforços de luxe per als últims minuts. Ha merescut empatar el Deportivo amb dos ocasions claríssimes d'Alcaina (al pal) i de Rubio (el porter ha tret una d'eixes que salven 3 punts).

A la fi, decepció, fred i a casa. Quasi sense cabreig, amb cert conformisme, com si no fora amb l'afició.

Pel Deportivo han jugat: Bañuz, Primi, Álvaro Vega, Lillo, Soler, Juanan, Fan Miranda, Conejero, LIberto, Alcaina,i Moyita

En la segona part han participat: Carbonell, Rubio, Imanol i Raúl GR..