El conjunt infantil del Sant Jordi es classifica per a la Copa base nacional de rítmica

Conjunt infantl CGR Sant Jordi

El passat cap de setmana el Sant Jordi va classificar a un altre conjunt, l´infantil. Aquest grup es suma al ja classificat conjunt cadet i la individual Zaida Beneito

El club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi ha aconseguit la classificació del seu conjunt infantil per a la Copa base nacional, que tindrà lloc del 30 d´abril fins al 3 de maig, a Pamplona. Ainara Linares, Lídia López, Edurne Nicolau, María Abad i Lucía Gozálbez, que van obtindre la quarta millor nota en la fase autonómica i el subcampionat provincial, competiran el dijous 30 d´abril davant els millors clubs d´Espanya de la seua categoria.
Amb el conjunt infantil, son deu les gimnastes del Sant Jordi que aniran al nacional, el qual acollirá el Navarra Arena de Pamplona les dos últimes setmanes d´abril. La competició arrancarà amb les gimnastes individuals, la juvenil Zaida Beneito i la cadet Olivia Santoyo el divendres 24 d´abril, i les cadets Rocío García, Helena GisbertClaudia López el disssabte 25.
Per preparar aquesta cita nacional tan important, el CGR Sant Jordi acudirà amb totes les seues gimnastes de nivell base i absolut al trofeu nacional, que acollirà la localitat de Blanes el pròxim 21 de març.