Imatge del derbi entre l'Aielo i el Bocairent
  • Ampli 4-1 dels de Pablo Iglesias en la seua estrena
  • El derbi Aielo – Bocairent va tindre polèmica
  • L’Albaidense no va jugar per la renuncia del Chella

Victòries per a l’Ontinyent 1931 B, Aielo i Llutxent, empat per a l’Agullent i derrotes per al Bocairent i L’Olleria CF B.

Primera jornada de lliga que ens deixa molt bones sensacions per als equips de La Vall d’Albaida. Això si, cal remarcar que el CD Albaidense es va quedar sense jugar ja que el CD Chella finalment ha renunciat a la seua plaça al no aconseguir formar un equip complet com per a poder competir amb garanties, fet que provoca que el Grup XII compte finalment amb 17 equips i totes les setmanes tinga que descansar un.

Llutxent CF 3 – 2 Villalonga CF:

Els de Juanjo Benavent no es deixen remuntar

Partit trepidant en La Plana, en el que el Llutxent ha aconseguit arribar al descans amb un avantatge de dos gols gràcies a dos dianes de Pau Soler, una marcada en el 10’ i l’altra en el 34’. No obstant, tot ha canviat en el segon temps, ja que el Villalonga ha demostrat ser un equip molt fort físicament i ha embotellat al Llutxent en la seua porteria, clavant-se prompte en el partit al marcar en el 53’.

Han seguit insistint mentre els locals patien però es defenien amb molt encert fins que en el 82’ han arribat l’empat. Pareixia que anaven a escapar-se dos punts, però en el 87’ ha aparegut Pablo per a aprofitar un baló llarg de Rafeta i marcar el 3-2 i donar-li l’alegria als de Juanjo Benavent. Tres primers punts per a l’únic representant valldalbaidí que no juga en el Grup XII i que aquesta setmana jugarà el partit de La Nostra Copa que es va suspendre, en principi el dimecres, però han demanat avançar-lo a dimarts i es troben a l’espera de rebre confirmació per part de la Federació.

CF Aielo 2 – 0 CDF Bocairent:

Els punts del derbi es queden en el Juan Bataller amb certa polèmica

El primer derbi de la lliga se l’ha emportat l’Aielo després d’un partit en el que els de Miquel Ferrando han gaudit d’un gran nombre d’ocasions clares en el primer temps, però el 0-0 no s’ha mogut fins a la segona meitat. Als 12 minuts de la represa, un penal molt protestat pels visitants l’ha aprofitat Alberto per a marcar l’1-0. A partir d’aquest moment el Bocairent s’ha bolcat i ha tingut dos bones oportunitats per a empatar, però la solidesa defensiva de l’Aielo els ha servit per a mantenir la porteria a zero, i quan millor estava l’equip dirigit per Isidro Bodería, ha arribat el 2-0 amb una diana de Carles.

CD Olímpic de Xàtiva B 1 – 1 CF Agullent:

Va poder guanyar qualsevol en La Murta

Partit molt intens en el que els dos equips van tindre ocasions com per a haver-se emportat els tres punts, però finalment es van tindre que conformar en un. El filial de l’Olímpic es va avançar en el minut 22 aprofitant un desajust defensiu, però la reacció dels de Sergio Francés ‘Pete’ va ser molt ràpida, ja que en el 33’ Jordi Belda va culminar una molt bona jugada col·lectiva de l’Agullent per a posar l’1-1. Els dos equips buscaven dominar el baló amb una pressió alta, gaudint de bones oportunitats per a desfer l’empat, però l’1-1 ja no ha variat en un encontre molt bonic i entretingut.

Ontinyent 1931 CF B 4 – 1 Canals Promeses CF:

Contundent victòria que s’ha quedat curta

Molt superior ha sigut l’equip de Pablo Iglesias, que ha dominat i ha gaudit d’una gran quantitat d’ocasions durant tot l’encontre. En el minut 10 Joan Martínez ha marcat el primer gràcies a un xut des de fora de l’àrea, i a pesar de que les ocasions eren locals, en el 44’ ha empatat el Canals Promeses.

No obstant, el filial no ha canviat el xip i en el segon temps ha crivellat als de La Costera i podrien haver arribat molts més gols dels tres que han marcat. Un centre-xut de Samu en el 58’ ha tornat a avançar als de El Clariano, tres minuts després una espectacular passada en profunditat de Quico Vidal l’ha ficat de primeres Martínez per a que Dani Gil marqués el tercer, i ja en el 80’ ha sentenciat el juvenil Óscar.

Ciutat de Xàtiva CFB 4 – 3 L’Olleria CF B:

Domini sense premi en l’intercanvi de gols

En el partit jugat a Fenollet ha sigut L’Olleria B el que ha dominat i el que ha proposat millor futbol. Un dur encontre per als de Sergio Úbeda tenint en compte el mal estat del terreny de joc. Al minut 27’ s’han avançat els locals en una acció a baló parat, però David Vidal ha empatat als dos minuts aprofitant el rebuig d’un córner.

De nou ha marcat el Ciutat de Xàtiva en el 38’, però just abans del descans l’ex del primer equip, Manolo Vidal, ha culminat amb encert una jugada combinada. Ha tornat a avançar-se l’equip de La Costera, però en el 73’, jugant amb un home més des del minut 58, Carlos Albiñana ha aprofitat una nova jugada combinada per a fer el 3-3. El conjunt vidrier ha disposat d’una pena màxima que no ha aprofitat i en el 84’ ha marcat el Ciutat de Xàtiva el 4-3 definitiu.